Rock ‘n’ Roll op de Strip van Las Vegas

Hardlopen langs de Bellagio fonteinen en de Miragevulkaan op de Strip van Las Vegas en aangemoedigd worden door toeschouwers en live bands? Het kan op 16 en 17 november tijdens de 11e editie van de Humana Rock ‘n’ Roll Marathon in Las Vegas. Tijdens de marathon lopen deelnemers langs iconische plekken en vinden er verschillende evenementen plaats.

De Humana Rock ‘n’ Roll Marathon is het enige evenement waarvoor de Strip van Las Vegas volledig wordt afgezet voor auto’s. Dit is dé kans om de Strip, de lichtshows en de glitter & glamour van Las Vegas op een unieke manier te beleven. De marathon begint bij het beroemde Welcome to Fabulous Las Vegas-bord en gaat verder langs bekende plekken zoals Caesars Palace, de Bellagio fonteinen en de Miragevulkaan op de Strip.

 

Lees ook dit artikel: Viva Las Selfies!

 

Rock en trouw!

Hardlopers kunnen zich voor verschillende afstanden zoals de volledige marathon van 42km, een halve marathon van 21km of kortere afstanden van 10km en 5km inschrijven. Om de Only in Vegas ervaring compleet te maken, kunnen koppels elkaar het jawoord geven of de trouwbelofte vernieuwen tijdens de Run Thru Wedding. Bovendien zijn er gedurende het weekend verschillende evenementen te bezoeken, waaronder een concert van zangeres Kesha.

 

 

Over de Rock ‘n’ Roll Marathons

Sinds 1998 organiseert de IRONMAN Group Rock ‘n’ Roll marathons in steden in de Verenigde Staten maar ook in bijvoorbeeld Spanje, China en Canada. Anders dan bij andere marathons gaat het bij Rock ‘n’ Roll Marathons over de samensmelting van hardlopen en muziek. Langs de routes staan live bandjes, cheerteams en meer om het hardlopen een waar feest te maken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.