Viva Las Selfies!

Is jouw Instagram feed klaar voor optische illusies met jou in de hoofdrol? Of neem je liever een duik in een ballenbak van emoji’s? Het kan allemaal bij het Museum of Selfies in Las Vegas. Na het gigantische succes van het interactieve museum in Hollywood is het tijd voor een tweede locatie buiten Californië. Vanaf vrijdag 25 oktober verwelkomt het nieuwe Museum of Selfies in Miracle Mile Shops, Las Vegas bezoekers om op onderzoek uit te gaan naar het fenomeen van de selfie.

De nieuwe Las Vegas locatie zal hetzelfde soort installaties hebben om foto’s in te maken als het museum in Hollywood. Denk hierbij aan de tweezijdige spiegelillusie Bathroom Selfie en de iconische ‘Game of Thrones’ Selfie-troon die gemaakt is van selfiesticks. Ook zal er een Emoji Pool zijn en het grappige maar catastrofale David Accident. Bezoekers vinden de perfecte selfiemomenten in de werken van visionaire kunstenaars en gaan naar huis met een verzameling selfies voor op Instagram, maar ook met een beter begrip van de selfie en de betekenis erachter.

 

Lees ook dit artikel: Dit is nieuw in Las Vegas

 

“Wij verheugen ons enorm om het Museum of Selfies brand naar Las Vegas te brengen,” zegt Kate Kutepova, co-founder van het Museum of Selfies. “De iconische Las Vegas Strip is zo Instagrammable dat het de perfecte plek is voor de volgende tentoonstelling.”

 

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

Het Museum of Selfies Las Vegas zal op vrijdag 25 oktober opengaan voor het grote publiek. De openingstijden zijn:

Zondag-donderdag: 10:00-23:00

Vrijdag-zaterdag: 10:00-0:00

Kaartjes kosten $23 voor volwassenen en $17 voor kinderen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.