Verblijf vanaf nu in het Leonardo Royal Hotel in Amsterdam

Fattal Hotel Group heeft het eerste Leonardo Royal Hotel Amsterdam in Nederland officieel geopend, het grootste Leonardo Royal Hotel van Europa en Israël. Tijdens de feestelijke openingsavond, gepresenteerd door Katja Schuurman, konden de bezoekers op verrassende wijze de vele topfaciliteiten van het hotel ontdekken en ervaren.

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is de volgende stap in de groeistrategie van de internationale Fattal Hotel Group, sinds 2007 actief op de Europese markt. Van de meer dan 200 hotels op meer dan 100 bestemmingen in Europa en Israël, is het Leonardo Royal Hotel Amsterdam het grootste
conferentiehotel van de groep. Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België: “Bijna een jaar geleden werd Apollo Hotels onderdeel van Fattal Hotel Group. Sindsdien telt ons portfolio meer dan 1.500 kamers in de Nederlandse hoofdstad. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is ons nieuwe flagship-hotel voor meetings en evenementen van elk formaat, waarmee wij tot de top 4 conferentiehotels in het internationale zakencentrum van Amsterdam toetreden.”

 

 

Het moderne conferentiehotel telt 18 verdiepingen, 490 kamers, 8 suites en beschikt over 11 evenement,- en vergaderruimtes waaronder de Amstel Ballroom van 900m² met uitzicht op de Amstel. Deze sfeervolle zaal met bijbehorend terras van 400m² biedt ruimte aan 800 gasten, ideaal
voor grote evenementen, feesten en bedrijfs,- en autopresentaties. De ligging van het hotel in het groeiende Amstelkwartier van Amsterdam is uiterst centraal, met een goede bereikbaarheid van Amsterdam Centraal, RAI, de Zuidas en Schiphol.

 

 

Now we’re talking

Leonardo Royal hotels kenmerken zich wereldwijd door de uitgebreide meeting faciliteiten en interessante netwerkmogelijkheden: het is de perfecte ontmoetingsplaats voor hotelgasten uit de hele wereld met verschillende achtergronden, waarvoor het Leonardo Royal Hotel Amsterdam ook
speciale faciliteiten biedt. General Manager Jakob-Jan Blaauw: “Bij ons ligt de focus op interactie. Iedere reis is een kans om inspiratie te vinden, mensen te ontmoeten en de zakendeal van je leven te sluiten. In het hotel faciliteren we dit waar en wanneer we maar kunnen, tijdens meetings en daarbuiten. We werken met echte conversation starters op culinair gebied maar ook vanuit ons Break & Play-concept, waardoor iedereen weer vol nieuwe energie verder kan. Ook het bieden van een exclusieve buitenruimte is een goed voorbeeld van hoe de gasten en onderling contact bij ons op de eerste plaats staan”. Zowel in de stijlvolle lobby, ruime coffee corner, indrukwekkende Leo-lounge als het mooie Vitruv-restaurant is het interieur en de sfeer erop gericht om makkelijker met elkaar in gesprek te raken. Er worden ook regelmatig netwerkborrels voor hotelgasten georganiseerd, van een bar quiz tot meet & greets om in een informele setting het contact tussen hotelgasten te bevorderen.

Powered by Women Rooms

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam introduceert vanaf november 2019 ook een vernieuwend concept in Nederland: ‘Powered by Women‘ rooms. Van de 490 kamers in het hotel worden er 20 speciaal ingericht door en voor vrouwen, geadviseerd en geïnspireerd door (bekende) vrouwen uit de media en het bedrijfsleven. Er zijn in deze kamers vele extra’s toegevoegd die het verblijf van elke drukbezette powervrouw zo relaxed en comfortabel mogelijk maken; er zijn bovendien extra female services beschikbaar, wanneer zij bepaalde onmisbare items is vergeten. Alexander Kluit, Managing Director van Leonardo & Apollo Hotels in Nederland en België: “We leven in een super veeleisende tijd waarin het soms onmogelijk lijkt een drukke carrière met een bruisend sociaal leven en wellicht ook een gezin, te combineren. Als één van de grootste conferentiehotels weten wij hoe belangrijk het is om in een relaxte omgeving ongestoord en comfortabel te kunnen werken, zodat je productief en succesvol bent op alle vlakken. Door het boeken van een Powered by Women room ondersteunen we niet alleen de vrouwelijke ondernemers, maar kunnen drukbezette power vrouwen eveneens eens nog prettiger verblijf ervaren.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.