Hotelgasten kunnen vanaf nu ook het gemak van een Swapfiets ervaren

Swapfiets start in Nederland, België, Duitsland en Denemarken met Swapfiets for Business. Met het zakelijke fietsabonnement worden zowel werkgevers als medewerkers volledig ontzorgd. Met de lancering van Swapfiets for Business is de scale-up klaar om ook multinationals en grotere lokale bedrijven van fietsen met de iconische blauwe band te voorzien.

Problemen altijd snel opgelost

Of het nu voor woon-werkverkeer is, voor afspraken buiten de deur of voor een hele groep vakkenvullers, met Swapfiets for Business hebben medewerkers altijd een werkende fiets voor een vast bedrag per maand. Het zakelijke fietsabonnement kent net als de particuliere Swapfiets geen aanschafkosten, geen borg en is flexibel opzegbaar, ook wanneer er medewerkers bijkomen of weggaan. Medewerkers hebben zo hun eigen Swapfiets en zijn er problemen, dan worden die bij het bedrijf, de medewerker thuis of in één van de Swapfiets winkels binnen een dag opgelost.

 

 

Steven Uitentuis, mede-oprichter Swapfiets: “De fiets is één van de populairste vervoersmiddelen voor woon-werkverkeer aan het worden. De introductie van Swapfiets for Business is voor ons daarom een logische vervolgstap in de groei van het bedrijf.”

 

 

Met het zakelijke fietsabonnement voorziet Swapfiets in een toenemende vraag van werkgevers en medewerkers. Fietsen wordt zakelijk steeds populairder voor een hele grote groep mensen. Zeker in grote steden, waar inwoners en reizigers te maken hebben met parkeerproblemen, files en vervuilde steden door CO2-uitstoot. Ook de vitaliteit van medewerkers is een belangrijke reden om de fiets aan te bieden in de mobiliteitsmix.

Vanaf 1 januari 2020 zal het aantal zakelijke fietsers naar alle waarschijnlijk alleen maar toenemen, dan wordt de bijtelling op een zakelijke leasefiets 7 procent. Werknemers fietsen met die regeling voor ongeveer €0,90 per maand op een Swapfiets Original, voor €1,10 per maand op een Swapfiets Deluxe en voor €7 per maand op de nieuwe elektrische Swapfiets Power 7. De verwachting is dat het aantal mensen dat naar het werk fietst en de (lease)auto laat staan door de nieuwe regeling met 40 to 50 procent toeneemt vanaf 2020.*

Een andere grote uitdaging voor werkgevers is het beheren van de administratie voor de verschillende fietsen en leaseplannen waar medewerkers gebruik van maken. Met Swapfiets for Business hebben bedrijven één bedrijfsaccount met centrale facturatie waarin tot maar liefst 5.000 fietsen opgenomen kunnen worden. Geen gedoe meer met talloze bonnetjes, reparaties en het voorschieten van verschillende fietsen voor alle medewerkers.

Voor ieder wat wils

Swapfiets for Business kent drie verschillende mogelijkheden: de werknemersfiets, de bedrijfsfiets en de hotelfiets. Met de werknemersfiets bieden werkgevers een eigen Swapfiets voor elke medewerker binnen het bedrijf aan. Voor bedrijven of organisaties die hun werknemers te allen tijde de mogelijkheid willen bieden om met een Swapfiets op pad te gaan, is er de bedrijfsfiets. Hiermee beschikt een werkgever over een aantal Swapfietsen die gedeeld kunnen worden door medewerkers. Tot slot is er de hotelfiets. Hotels kunnen hiermee zonder zorgen fietsen doorverhuren aan hun gasten.

De verschillende zakelijke fietsabonnementen hebben allen de beschikking over de drie fietsen van Swapfiets: de Original, Deluxe 7 en de onlangs geïntroduceerde Power 7 e-bike. Uiteraard geldt voor alle abonnementen dat reparaties en onderhoud altijd geregeld worden door Swapfiets.

Swapfiets for Business is beschikbaar in alle steden in Nederland, België, Duitsland en Denemarken waar Swapfiets te vinden is.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.