Verblijf vanaf nu bij Center Parc Les Ardennes

Na een omvangrijke vernieuwing van 350 cottages en alle centrale faciliteiten opent de directie van Center Parcs Europe officieel de deuren van Center Parcs Les Ardennes. Center Parcs heeft 42 miljoen euro geïnvesteerd in de innovatie van het park. In de afgelopen drie jaar steeg het aantal overnachtingen in Center Parcs Les Ardennes met maar liefst een kwart. Van de gasten is 55 procent afkomstig uit de buurlanden van België, van wie ruim een derde uit Nederland.

Center Parcs Les Ardennes heeft in de afgelopen jaren een volledige metamorfose ondergaan. Zo zijn alle 350 cottages in een nieuw jasje gestoken en zijn de VIP-cottages onder meer voorzien van een privésauna. Ook alle centrale faciliteiten zijn vernieuwd. Zo hebben bezoekers van de Market Dome toegang tot een nog uitgebreider en gevarieerder aanbod. Ook heeft het kasteel in het park een gedaanteverwisseling ondergaan en biedt dit nu onderdak aan een multifunctionele (vergader)ruimte van 200 m². Het kasteel is middenin de bosrijke Ardennen gelegen en is de ideale uitvalsbasis voor inspirerende meetings, trainingen, conferenties, evenementen en teambuilding events.

 

 

Allerlei activiteiten voor oud en jong

Center Parcs Les Ardennes biedt bezoekers nu een nóg groter aanbod van leuke en avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin. In de overdekte Action Factory kunnen kinderen en hun ouders zich naar hartenlust uitleven. Zo kunnen de allerjongsten heerlijk spelen in het BALUBA indoor speelparadijs, bezoekers hun krachten meten tijdens een spelletje minigolf met blacklights of een bezoek brengen aan het Laser Labyrinth. Ook kunnen ze in de Aqua Mundo een duizelingwekkende afdaling maken in de Duo Racer glijbaan en is er een nieuwe bowlinghal. Elk dag staan in het park 362 medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat bezoekers kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Center Parcs Les Ardennes heeft een belangrijke betekenis voor deze regio en als resultaat van deze grootschalige vernieuwing is Vielsalm nu één van de populairste toeristische bestemmingen in Wallonië. Zo mochten we in de zomer van 2019 maar liefst 35.000 gezinnen in het park verwelkomen”, vertelt Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe.

 

 

Tijdens het boekjaar 2018-2019 (afgesloten op 30 september) noteerde Center Parcs Les Ardennes ruim 365.000 overnachtingen. 45 procent van de bezoekers komt uit België, 37 procent is afkomstig uit Nederland, 10 procent uit Frankrijk en 8 procent uit Duitsland. Gezinnen met kinderen zijn het best vertegenwoordigd (72 procent), maar ook bezoekers zonder kinderen (13 procent) en ouderen (15 procent) brengen graag een bezoek aan het vakantiepark.

Het voormalige park Golonfa (opgericht in 1982) werd in de jaren negentig onderdeel van het Belgische Sunparks. In 2007 werd Sunparks overgenomen door Pierre & Vacances-Center Parcs. Tot 2017 exploiteerde zij het park onder het merk Sunparks, het jaar waarin de vernieuwingen van start gingen. “Center Parcs Les Ardennes is één van de mooiste vakantieparken van Center Parcs Europe, dat 27 parken in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België telt”, vertelt Ferracci. “Naast onze zes Belgische parken komt er binnenkort nog een vakantiepark bij: het Terhills Resort in Limburg, een prachtig park dat bestaat uit 250 luxevilla’s die zijn gelegen rond een schitterend meer. Naar verwachting opent Terhills Resort het in het voorjaar 2021 zijn deuren.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.