Dit is de beste garantie op een adembenemende luxevakantie

Ela Quality Resort in Belek heeft vele troeven, van ontspannende wellnessfaciliteiten tot sportieve activiteiten voor het hele gezin. Maar de grootste troef van dit vijfsterrenresort zijn zonder twijfel de Lake Houses die moeiteloos de harten van de gasten veroveren. Met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en het zwembad is een Lake House de uitgelezen accommodatie voor wie het ultieme vakantiegevoel in Turkije wil beleven.

Exclusief ontworpen Lake Houses voor een onvergetelijke vakantie

Typerend voor Ela Quality Resort is de verscheidenheid aan accommodatiemogelijkheden. Dankzij de verschillende kamertypes, suites en villa’s is er in het resort altijd een geschikte accommodatie voor iedereen, van verliefde koppels tot grote families.

De exclusief ontworpen Lake Houses met eigen patio en uitzicht op het zwembad zijn perfect voor wie wil genieten van privileges. In dit rustige deel van het resort waan je je ver weg van alles en iedereen. De prachtig aangelegde tuin omvat verschillende serene hoekjes, ingericht met hangmatten om je onder te dompelen in een unieke vakantiesfeer.

 

 

Via je eigen patio aan de Lake Houses spring je zo in het helderblauwe water van het zwembad. Een zee aan ruimte, luxueuze inrichting en betoverend uitzicht zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien hebben alle gasten toegang tot de faciliteiten van het Ela Quality Resort.

Een regio en een resort boordevol beleving

Belek telt dankzij zijn ligging aan de zuidelijke mediterrane kust van Turkije maar liefst 300 zonnige dagen per jaar. Ook in de herfst geniet je hier nog steeds van aangename temperaturen. De Turkse Riviera staat vooral bekend voor zijn lange zandstranden maar er is zoveel meer te ontdekken.

In de buurt van Belek kan je belangrijke archeologische vindplaatsen bezoeken en ook Antalya is heel makkelijk te bereiken. Al hoef je voor entertainment het vijfsterrenresort niet te verlaten: Ela Quality Resort biedt onderdak aan de AB-I ZEN SPA & WELLNESS, een prachtige Oosterse oase van 4500 m² waar gasten zich kunnen laten verwennen met een keuze uit maar liefst 160 massages en therapieën.

 

 

Ook de rest van het Ela Quality Resort is duidelijk Oosters geïnspireerd en creëert een luxueuze vakantiesfeer die tegelijk hartverwarmend aanvoelt. Voeg daarbij de Middellandse Zee en het fijne zandstrand, de ruime en weelderige tuin, vele zwembaden, acht uitstekende restaurants, twaalf bars en nog meer faciliteiten voor sport en ontspanning… en de vakantie kan niet meer stuk!

De baseline van Ela luidt dan ook: ‘There is always a story to tell’. Gasten keren gegarandeerd terug naar huis met een koffer vol verhalen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.