Ervaar Zuid-Limburg fotowaardig, kindvriendelijk en weg van de massa

Limburg lonkt, een samenwerkingsverband tussen marketingorganisaties Visit Zuid-Limburg en Maastricht Marketing, lanceert drie minitrips. Uniek aan deze trips is dat ze zijn samengesteld door fotografen Groovypat & Vlinderlin, het bloggezin With Kids on the Road en geluksexpert Josje Smeets. Vanaf vandaag zijn de drie minitrips te vinden op de website.

Op basis van hun expertise zijn de influencers door Visit Zuid-Limburg en Maastricht Marketing geïnspireerd om hun persoonlijke trip samen te stellen. Dit resulteerde in drie meerdaagse minitrips met verschillende invalshoeken. Fotografen Groovypat & Vlinderlin gingen op zoek naar de meest fotowaardige locaties in Zuid-Limburg. Katrien, Ludovic en hun kinderen Elodie en Bas van With Kids on the Road bezochten diverse kindvriendelijke plekken. Gelukspsychologe Josje Smeets ging een aantal dagen offline om het geluk in Zuid-Limburg te ervaren. De minitrips zijn samengevat onder drie hashtags: #instahotspotslimburg, #parentsprooflimburg en #wegvandemassa.

 

 

Limburg lonkt campagne

De Limburg lonkt campagne is sinds 2017 een samenwerkingsverband tussen Visit Zuid-Limburg en Maastricht Marketing. De campagne heeft als doel om via influencermarketing bezoekers te inspireren om de stad Maastricht en de regio Zuid-Limburg te ontdekken. De campagne versterkt het gewenste imago van de regio, stimuleert samenwerkingen en genereert economische impact. Om de verblijfsduur te verlengen zijn de routes geschikt voor vier tot vijf dagen. Limburg Lonkt staat voor het vinden van geluksmomenten, rust en het goede leven in de regio.

 

 

Aftrap in Landgoed Heerdeberg

Op 2 oktober werden de minitrips feestelijk gelanceerd. In Landgoed Heerdeberg interviewde Daina van Wankum de influencers over de samenstelling van hun trips. Ook vertelde een betrokken ondernemer wat een bezoek van een influencer kan opleveren. En dat is tegelijkertijd een van de doelstellingen van de lancering van de Limburg Lonkt-minitrips: bezoekers inspireren om de stad Maastricht én de regio Limburg te ontdekken en hiermee het meerdaags verblijf te verlengen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.