Vier dierendag in de Apenheul

In Apenheul is het natuurlijk elke dag Dierendag, maar het apenpark laat deze dag niet zomaar voorbij gaan. Sterker nog: in het hele weekend van 4 t/m 6 oktober staat Apenheul in het teken van Dierendag. Gidsen geven gratis rondleidingen langs de verschillende apensoorten in het park. Verder krijgen kinderen van 3 t/m 12 jaar alleen online een gratis speurtas cadeau bij aankoop van een kinderkaartje.

Gratis rondleidingen

Met het Dierendag-weekend hoopt Apenheul nog meer liefde voor dieren en natuur bij (jonge) bezoekers te stimuleren. Gidsen geven educatieve rondleidingen langs de bonobo’s, maki’s en vari’s, gorilla’s en orang-oetans. Ook nemen zij bezoekers mee achter de schermen voor een letterlijk kijkje in de keuken waar het voedsel voor de dieren wordt bereid.

 

 

Extra’s

Natuurlijk kunnen de apen ook rekenen op een extraatje tijdens het Dierendag-weekend. Een aantal apensoorten wordt namelijk getrakteerd op een bijzonder, maar gezond tussendoortje. Verder krijgen kinderen van 3 t/m 12 jaar een gratis speurtas cadeau bij aankoop van een kinderkaartje in de webwinkel van Apenheul. Deze rugzak ter waarde van € 7,50 zit vol met items om alle 35 apensoorten in het park te vinden en spelenderwijs nog meer over de dieren te leren.

 

 

Praktische informatie

Apenheul is tijdens het Dierendag-weekend open van 10.00 tot 17.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.