Dit is de nieuwste aanwinst van Plaswijckpark

Op woensdag 11 september vierde Plaswijckpark haar 96e verjaardag. Ter ere van deze feestelijke mijlpaal werd de nieuwste aanwinst van het familiepark geopend, de Pitstraat.

De Pitstraat is onderdeel van het Verkeersplein. Veel kinderen kennen het Verkeersplein, dat sinds 1992 bestaat, en hebben er mooie herinneringen aan. Met stoplichten, rotondes, zebrapaden en natuurlijk veel tegenliggers, was skelteren nog nooit zo interactief. Maar wat gebeurt er met de skelters als ze stuk gaan? De gloednieuwe Pitstraat biedt de kleine coureurs een uniek kijkje achter de schermen bij het skelteronderhoud.

 

 

Ondanks de regen stonden veel kinderen tijdens de officiële opening klaar om de attractie voor het eerst te beleven. De kinderraad van Plaswijckpark had de eer om met een reuzeschaar het lint door te knippen. Bij binnenkomst in de Pitstraat werden de racende kinderen ondergedompeld in een echte racebaan-sfeer. Een monteur was druk bezig met het vervangen van een lekke band, terwijl racebaangeluiden op de achtergrond speelden. Na een spannende ronde waren de jonge coureurs uitgetrapt en werden zij getrakteerd op een lekker gebakje van het jarige Plaswijckpark.

 

 

De Pitstraat is voor iedereen open om te bezoeken, dus kom snel een keer langs en beleef zelf hoe het is om een racecoureur te zijn!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.