Vier het 96-jarig bestaan van Plaswijckpark

Op maandag 9 september 1923 werd Plaswijckpark geopend door Cornelis Loos. Inmiddels zijn we 96 jaar verder, en deze mijlpaal moet gevierd worden! Dat doen we met een feestelijke opening van een nieuwe attractie op woensdag 11 september om 14.00 uur. Bekijk daarna de tijdlijn om te zien wat er de afgelopen 96 jaar gebeurd is en geniet van heerlijke koffie met verjaardagsgebak.

Plaswijckpark werd op 9 september 1923 opgericht door Cornelis Loos. Nu, 96 jaar verder, is er in het park heel veel veranderd. Wat begon met een aantal schommels en een theetuin is uitgegroeid tot een groots speelpark. Met een Havenspeeltuin, binnenspeeltuin en de Kangaroetsjjj, maar ook met veel vertrouwde attracties, zoals de Rozentuin en de draaimolen.

 

Lees ook dit artikel: Kom spelen in Plaswijckpark!

 

Om deze 96e verjaardag te vieren opent Plaswijckpark een gloednieuwe attractie! Wees woensdag 11 september om 14.00 uur bij de opening van deze nieuwe aanwinst en wij trakteren op overheerlijk verjaardagsgebak bij een kop koffie.

 

 

Kijk voor meer informatie op de website.
Plaswijckpark is in de zomer dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Vanaf 28 oktober is Plaswijckpark dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.