Proef van de heerlijkste gerechten tijdens de Bangkok Restaurant Week

Bangkok staat bekend als ware foodie hemel en dat is één van de vele redenen dat mensen afreizen naar het land van de glimlach. Bezoekers genieten van de heerlijkste Pad Thai die vers op straat wordt bereid of proberen de fantastische fine dining opties uit; de Thaise hoofdstad heeft het allemaal. Tijdens de jaarlijkse Bangkok Restaurant Week, die deze maand plaatsvindt, krijgt iedereen de mogelijkheid om voordelig de oneindige dineropties uit te proberen.

Met meer dan 60 deelnemende restaurants is er voor ieder wat wils. Ontdek welk restaurant je niet mag overslaan tijdens de dinerperiode van 12 t/m 29 september.

Dinner with a view

Bij SEEN Restaurant & Bar streel je je smaakpapillen met tot in de puntjes verzorgde Portugees-Braziliaanse gerechten. Het restaurant is een initiatief van wereldberoemde chef Olivier da Costa en dat zie je terug in de keuken. Naast een uitstekend menu, is er nog een heel goede reden om bij SEEN te dineren. Vanaf het torenhoge gebouw waar het restaurant zich in bevindt hebben gasten een een adembenemend uitzicht over de skyline en de Chao Praya rivier.

 

 

Thaise curries en meer!

Wanneer je op zoek bent naar de ultieme Thaise gastronomische ervaring ben je bij The House of Smooth Curry aan het juiste adres. Met lokale organische en duurzame ingrediënten, mag dit restaurant niet worden overgeslagen tijdens de Restaurant Week. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, serveren ze hier veel meer dan uitsluitend curries. Gasten genieten in dit restaurant van zowel traditionele gerechten als moderne combinaties.

 

 

Authentiek Italiaans

Loopt het water in je mond als je zwarte truffel en kaasrisotto of verse gnocchi met kreeft op de menukaart ziet staan? Bezoek dan zeker de meest trendy wijk van de Thaise hoofdstad, Thonglor en eet bij Bottega Di Luca Bangkok. De Italiaanse klassiekers worden hier opnieuw uitgevonden en overtreffen alle verwachtingen. Met zowel een private dining ruimte voor speciale momenten als een terras met onbedwongen sfeer is dit restaurant passend voor elke gelegenheid.

De leukste hotspots in Bangkok in een Insider Travel Guide

Download hem hier gratis. Alleen vandaag ontvang je de Bangkok reisgids gratis in je e-mail.

De beste burger

Als je aan Thailand denkt, denk je vast niet direct aan een flinke burger. Toch is 25 Degrees zeker het overwegen waard! Het gevarieerde aanbod laat weinig te wensen over. Zo staat er een burger met tonijn en gefrituurde ui op de kaart, maar ook een met knapperige bacon en huisgemaakte BBQ-saus. Behoefte aan lokale invloeden? Bestel dan de Thai burger met speciaal gekruid vlees en pittige basilicum. Een portie zoete aardappelfrietjes erbij en de guilty pleasure avond is compleet

Naast deze vier opties zijn er nog veel meer plekken waar je een smakelijke avond kunt beleven. Kijk voor alle deelnemende restaurants en meer informatie op de website van BK Restaurant Week.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.