Kom spelen in Plaswijckpark!

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 wordt de nieuwe speellocatie van Plaswijckpark geopend. Tijdens deze feestelijke opening van speellocatie: Speelcafé ‘t Theater is er heel veel leuks te beleven. Laat je schminken, krijg een ballon dier, bouw een fort met de blokken van Imagination Playground of kom smikkelen van een lekkere pizza!

Plaswijckpark opent een nieuwe speellocatie: Speelcafé ‘t Theater. Op 2 en 3 februari 2019 is er vanaf 11 uur een feestelijke opening met lekkere pizza, een ballonnenvouwer, theater, schminkers en heel veel speelplezier! Maak een fort met de blokken van Imagination Playground die nergens anders in Nederland te vinden zijn. Met de blokken worden kinderen uitgedaagd om hun ruimtelijk inzicht en motoriek te verbeteren. Terwijl de kinderen losgaan kunnen ouders genieten van koffie of gebak. Van al dat ravotten krijg je natuurlijk beretrek! Kom dan lekker smullen van een heerlijke pizza.

 

 

Het theater is dagelijks geopend. Het speelcafé is iedere woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties geopend. Je kunt op deze dagen genieten van heerlijke pizza’s, leuke theatervoorstellingen en blokkenbouwplezier!

 

 

Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.
Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.