Zet je koers uit op vrijheid en beleving in 2020

Een nieuw jaar is als een nieuw begin in het leven! We willen weer terug naar de basis, plezier maken, genieten van het goede leven met familie en vrienden, de dagelijkse routine doorbreken en onze verlangens de vrije loop laten.

Zie je 2020 graag als een jaar met ‘dolce vita’, avontuur en nieuwe ervaringen? Maak een trip op de prachtige waterwegen van Europa. En wordt voor een paar dagen, een week of langer de kapitein van je eigen vakantie boot met Le Boat! Lees nu wat Le Boat, de leider op het gebied van riviertoerisme in Europa en Canada, in 2020 voor je in petto heeft.

 

 

De grootste keuze droombestemmingen

Een vaaruitje op het Canal du Midi, een gastronomisch uitstapje in Italië langs de Adriatische kust, een onderdompeling in de natuur in Canada of Schotland, een culturele excursie in de Franse Elzas of in het Duitse Berlijn, het plezier van geïmproviseerde bezoekjes in de Franse Camargue of in België.

Le Boat biedt de grootste vloot van boten zonder vaarbewijs in Europa en een ruime keuze aan bestemmingen voor een verblijf rijk aan sportiviteit, cultuur, erfgoed, gastronomie, natuur en ontspanning.

 

 

Met Le Boat heeft u de mogelijkheid om meer dan 17 bestemmingen in 9 landen te ontdekken:

  • Canada en het Rideau Canal
  • Frankrijk: het Canal du Midi, Bourgogne (Franche-Comté en Loire Nivernais), ElzasLotharingen, Camargue, Lot, Charente, Bretagne, Aquitanië
  • Engeland en de Theems
  • Nederland: Nederland en de regio Fries-Amsterdam en omgeving
  • België: Vlaanderen
  • Ierland en de Shannon-Erne
  • Italië: Venetië en Friuli
  • Schotland: Loch Ness en het Caledonisch Kanaal
  • Duitsland: Mecklenburg, Brandenburg en Berlijn

“De medewerkers van Le Boat hebben ons zeer goed ontvangen en uitleg gegeven. De check-in en check-out verliepen zeer vlot. Voor herhaling vatbaar en dit was reeds onze zevende keer. De basis van Le Boat in Homps is een grote en verzorgde haven met alles aanwezig. We hebben in totaal 37 uren gevaren van Homps naar het Etang du Thau en terug.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.