Steeds meer mensen kiezen voor een reis met de Thalys

Dankzij de introductie van nieuwe populaire bestemmingen steeg het aantal Thalys-reizigers met 10% deze zomer (juli-augustus 2019 versus juli-augustus 2018). Wederom een recordzomer voor Thalys.

“Deze groei van 10% is een sterk signaal”, zegt Bertrand Gosselin, CEO van Thalys. “Dit is het resultaat van onze strategie die deze zomer resulteerde in een vernieuwd aanbod. Het onderstreept de belangrijke positie die onze vier Thalys-landen innemen in Europa. Vanuit Thalys willen we blijven bijdragen aan het actief promoten van deze bestemmingen. Deze goede resultaten zijn de bekroning van ons werk!”

 

 

Belangrijke resultaten zomer

  • In totaal registreerde Thalys +10% meer reizigers in vergelijking met afgelopen zomer
  • De nieuwe route tussen Nederland, via België, naar Roissy-Charles de Gaulle/ Marne-La-Vallée (Disneyland Parijs) die afgelopen voorjaar werd gelanceerd, was deze zomer een hit met bijna 60.000 passagiers in de periode juli-augustus
  • De ‘Zon-Thalys’, de verbinding tussen Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar de Provence, van Valence naar Marseille, werd een bekend begrip. Deze verbinding heeft deze zomer een bezettingsgraad van bijna 94%

 

 

Dit zijn de leukste hotspots in Parijs

Download nu een handige reisgids over Parijs. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie op iPhone & iPad.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.