Dit zijn de top 5 accommodaties in Val Thorens voor een wintersport

De zomer is voorbij en we gaan weer langzaam richting de winter. Wintersportliefhebbers kunnen ongetwijfeld niet wachten tot de eerste sneeuw weer valt. Val Thorens is een van de bekendste skigebieden in Frankrijk onder Nederlanders en Belgen en het gebied is zelfs al 5 keer verkozen tot het beste skidorp ter wereld. Ben je op zoek naar een verblijf dichtbij de pistes, met een groep of met je gezin? Dit zijn de top 5 accommodaties in Val Thorens.

1. Je bed en skiverhuur onder 1 dak

Als je geen eigen skimateriaal hebt of als je met het vliegtuig reist en geen ruimte hebt om skimateriaal mee te nemen, moet je natuurlijk ter plekke iets huren. Vind je het lastig om een verhuur plek te vinden en regel je het liever van te voren? Boek je verblijf bij Résidence Les 3 Vallées. Het fijne van deze accommodatie is dat de accommodatie ook skiverhuur biedt. Zo heb je alles onder één dak. Je hoeft niet onnodig te zoeken en staat binnen de kortste tijd op de piste.

 

 

2. Slaap aan de voet van de pistes

Heb je een hekel aan elke dag ver lopen met je skispullen voordat je van de pistes af kan? Huur dan een appartement aan de voet van de pistes in Val Thorens. Zo hoef je niet elke dag met je zware spullen te slepen. Een ander voordeel van een appartement is, dat je aanzienlijk meer ruimte hebt dan op een hotelkamer. En wil je met een grotere groep van 6 of 8 personen gaan? Vaak hoef je dan niet meerdere accommodaties te boeken en verblijf je met zijn alle in hetzelfde appartement. Wacht niet te lang en boek snel je Val Thorens appartement. Wees je bewust dat de populaire appartementen tijdens het winterseizoen vaak snel zijn volgeboekt.

 

 

3. Genieten in de familiesuite met het hele gezin

Ga je op wintersport met je hele gezin? Vooral als je kleine kinderen hebt, ziet je wintersportvakantie er natuurlijk anders uit dan als je enkel met volwassenen gaat. Het kan lastig zijn om een geschikt te verblijf te vinden voor met je kinderen. Zoek niet verder en boek een familiesuite in het Chalet Hotel Kaya. De ruime suite heeft genoeg slaapplekken voor 4 personen en heeft een aparte living, zodat jullie na een drukke dag skiën lekker kunnen uitrusten. Zijn je kinderen gek op zwemmen? Het hotel heeft een zwembad die groot genoeg is voor iedereen.

4. Spelen in de sneeuw met je hond

Heb je thuis een hond en wil je hem of haar echt niet thuis laten tijdens je wintersport trip? Zeker als je viervoeter gek is op sneeuw is het enorm leuk om het dier mee te nemen. Als je een verblijf boekt bij Hôtel Fitz Roy, mag je je hondje meenemen naar de kamer. Het hotel zit dichtbij het stadscentrum, zodat je zo naar buiten loopt om je viervoeter uit te laten.

5. Met de hele groep in een chalet

Ben je van plan om met je vriendengroep te gaan skiën? Natuurlijk is het logisch dat jullie met zijn alle gezellig in hetzelfde huisje willen zitten. Wist je dat je ook kan lente skiën in Val Thorens? Boek je verblijf bij Chalets du Koh en verblijf met je vriendengroep van 10 personen in hetzelfde huisje. ‘s Morgens pakken jullie gemakkelijk de skilift, zodat je binnen no time bij het skigebied bent. Na terugkomst rust je uit in de sauna. Ben je niet van plan om met de auto naar Val Thorens te gaan? Voor een toeslag regel je bij deze accommodatie ook je pendeldienst naar de luchthaven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.