Lenteskiën in Val Thorens

Terwijl de meeste Franse skigebieden hun pistes eind april al sluiten, is het wintersportgebied van Val Thorens nog doorlopend geopend t/m 10 mei 2015. Het gebied biedt skiplezier en activiteiten voor alle vakantievierders, en iedereen kan hier genieten van de laatste sporen in de sneeuw en de sfeer rondom het einde van het seizoen in de bergen !

Waarom op vakantie in Val Thorens in de lente ?

1. Sneeuwgarantie : Gemiddelde sneeuwhoogte over de afgelopen jaren aan het einde van het seizoen : 70 cm in het dorp en 1,80 m op 3.200 meter hoogte. Verse sneeuw : 80 cm tussen 26 en 30 april 2014 en 10 cm op 3 mei 2014.

 

ZIE OOK: Val Thorens

 

2. Het langst geopende skigebied : Terwijl de overige gebieden van de 3 Vallées hun deuren op 24 april 2015 al sluiten, blijft het grootste deel van de skiliften van Val Thorens, waaronder de gondelbaan van Cime Caron (3.200 m), geopend t/m 10 mei 2015.

 

 

3. Alles geopend tot en met de laatste dag : Hotels, restaurants en winkels zijn doorlopend geopend (met kortingen op materiaal en textiel tot 80% !). Het skigebied van Val Thorens blijft volledig open voor alle vakantievierders tot aan het einde van het seizoen.

Comments are closed.