Ontdek en beleef het Limburgse landschap

De Beleefweek Limburg 2019 is dé kans om het Limburgse landschap te beleven en streekproducten te proeven. Verwonder je over de vergezichten. Geniet van sport en spel. Kortom, laat mooie nieuwe herinneringen ontstaan.

Van 6 tot en met 15 september 2019 organiseren de Nationale Parken ‘De Maasduinen’, ‘De Groote Peel’, ‘De Meinweg’ en ‘Nationaal Landschap Zuid-Limburg’, een week met aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud in de natuur met dit jaar als thema ‘grenzeloos genieten’. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder Limburg is en welke verborgen pareltjes er nog te ontdekken zijn.

 

 

Inwoners & bezoekers

Wil je als inwoner van Limburg of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat Limburg te bieden heeft? Limburg is vele mooie natuurgebieden rijk. Een aantal daarvan hebben zelfs het bijzondere predicaat van Nationaal Park of Nationaal Landschap gekregen. Het zijn gebieden om van te genieten, te bewonderen en te koesteren én waar de Beleefweek plaatsvindt. De activiteiten tijdens de Beleefweek vinden op en rondom de drie Nationale Parken en het Nationaal Landschap Zuid-Limburg plaats.

Eén van die activiteiten is ‘Tour de Boer’ op 7 september a.s. waarop inwoners en bezoekers kennis kunnen maken met boeren in Zuid-Limburg. Verder staan een ‘Jazz Tour aan de Maas’ in Ottersum op het programma, een ‘Volle maan zeiltocht’ in Ophoven/Kinrooi en ‘de Dag van de stroopstokers’ in Nederweert. Kijk in het overzicht voor alle grenzeloze activiteiten met extra aandacht voor producten van de streek.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.