Dit is de nieuwe samenwerking van Turkish Airlines en Bangkok Airways

Turkish Airlines en Bangkok Airways hebben een nieuwe codeshare partnership aangekondigd. Hierdoor krijgen passagiers toegang tot makkelijke reisverbindingen van Turkije naar bestemmingen in Thailand en andere steden in Zuidoost Azië. De codeshare partnership gaat in vanaf 1 augustus 2019.

Onder deze overeenkomst vallen 16 codeshare routes die worden uitgevoerd door Bangkok Airways, zowel binnenlandse als internationale vluchten. Bangkok-Chiang Mai, Bangkok-Chiang Rai, Bangkok-Lampang, Bangkok-Sukhothai, Bangkok-Trat, Bangkok-Samui, Bangkok-Phuket, Bangkok-Krabi, Samui-Phuket, Bangkok-Danang, Bangkok-Phu Quoc, Bangkok-Yangon, Bangkok-Mandalay, Bangkok-Nay Pyi Taw, Bangkok-Vientiane and Bangkok – Luang Prabang. Daar komen nog twee routes bij die momenteel nog in afwachting zijn van goedkeuring van de autoriteiten, Bangkok-Phnom Penh en Bangkok-Siem Reap.

 

Lees ook dit artikel: Beleef de winterpret in Japan

 

General Manager van Turkish Airlines, Bilal Ekşi over deze overeenkomst: “Turkish Airlines is trots om de langdurige commerciële samenwerking met Bangkok Airways uit te breiden met een codeshare agreement. Als een belangrijke hub naar Azië, zorgen we zo voor meer reisgemak en comfort voor onze passagiers die naar populaire Thaise bestemmingen vliegen, of doorvliegen via Bangkok.”

 

 

Puttipong Prasarttong-Osoth, President van Bangkok Airways, zegt: “Bangkok Airways is verheugd om met Turkish Airlines samen te werken om ons routenetwerk te versterken. Dit biedt zowel zakelijke als toeristische passagiers een betere reiservaring en naadloze toegang tijdens hun reizen in Thailand en omliggende landen.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.