Baja Bikes verhuurt fietsen in meer dan 150 steden

Baja Bikes, Nederland’s grootste fietstour en fietshuur aanbieder voor stedentrippers, opereert vandaag de dag in meer dan 150 steden wereldwijd. Behalve de populaire bestemmingen zoals Barcelona, Rome en Lissabon, en de kleinere bestemmingen zoals Rotterdam, Alicante en Victoria (Canada), genieten reizigers van een interessante rondleiding met Nederlandse gids in meer dan 150 steden.

Ieder jaar maken meer en meer vakantiegangers het besluit om te fietsen met Baja Bikes. Zo zijn er de afgelopen 12 maanden al bijna 300.000 blije klanten op de tweewieler gestapt. Deze stijgende vraag heeft geleid tot het uitbreiden naar verschillende locaties over de hele wereld. Zelfs in Cuba, Australië, Zuid-Afrika en Thailand stappen Nederlanders op de fiets voor een leuke en interessante rondleiding, of huren ze een fiets en gaan ze op eigen houtje erop uit met Baja Bikes.

 

 

Rutger Uittenbogaard, online marketeer bij Baja Bikes, merkt een duidelijke behoefte bij Nederlanders om op twee wielen de stad te ontdekken:

“Behalve dat het een uitstekende manier is om alle belangrijke bezienswaardigheden van een stad te zien, geeft de gids ook nog eens handige tips die het verblijf nog aangenamer maken.”

Ook in eigen land groeit de vraag naar rondleidingen. In 14 Nederlandse steden doen iedere dag grote aantallen enthousiaste reizigers een tour met gids. Zo deed Joop Laumen vorige week een tour in Alkmaar.

 

 

“Toch verrassend, zo’n tour in eigen land. De gids geeft je een leuke inzage in de cultuur, achtergrond en het dagelijks leven. Ik denk dat we een Baja Bikes tour gaan doen in Hamburg als we gaan kamperen in Noord-Duitsland in september”.

Met de fiets Lissabon verkennen

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.