Deze premium passagierstender doet niet onder voor een varende limousine

Met de Wajer 38L voegt Wajer een specifiek voor superjachten ontworpen model aan haar modellengamma toe. De Wajer 38L is gebaseerd op de uiterst succesvolle open dag boot, de Wajer 38 en beschikt over dezelfde beproefde technologie, ontwerpprincipes en bewezen kwaliteit. Ze biedt ruimte aan 12 passagiers en is gemaakt om makkelijk aan boord te hijsen van grotere superjachten. Het is simpelweg de perfecte boot om gasten in comfort en stijl van en naar het jacht te brengen.

Aan boord gaan

Aan boord gaan is makkelijk en veilig door diverse opstapmogelijkheden aan zowel de zijkant als de achterzijde. Open het schuifdak op mooie dagen of hou het gesloten als het weer minder dan ideaal is. Het interieur is uitgevoerd met air conditioning en verwarming, die beide te bedienen zijn door de gasten zelf. Op het ruime achterdek, dat hetzelfde is als dat van de Wajer 38, kunnen de gasten genieten van de frisse zeelucht onderweg naar het jacht. Vanuit de volledig ingerichte cockpit heeft de kapitein perfect zicht en is hij beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

 

 

Om de diepgang van de Wajer 38 L te reduceren om zo ruimte aan boord van een superjacht te besparen is voor Hamilton Jet aandrijving in combinatie met Volvo Penta motoren gekozen. Dezelfde motoren die al jarenlang op de Wajer 38 lijn wordt toegepast. De Hamilton Jets zitten op de spiegel van de Wajer 38 L, wat de diepgang met maar liefst een halve meter vermindert. De jets zijn uitgevoerd met Blue Arrow functie, voor intuïtief bedieningsgemak en waardoor de boot eenvoudig in alle richtingen te manoeuvreren is. Twee viercilinder Volvo Penta D4 motoren – elk goed voor 260 pk – zijn verantwoordelijk voor de indrukwekkende power van de Wajer 38L. Natuurlijk kan de 38 L ook worden voorzien van twee Volvo Penta IPS 650 motoren.

 

 

Overigens zijn alle Wajer’s geschikt om als tender te worden ingezet. Alleen is de 38 L speciaal voor superjachten ontworpen. Zo wordt de Wajer 38 al jarenlang als chase boat of tender ingezet, waarbij kwaliteit en service van doorslaggevend belang zijn bij aankoop. Ook is de Wajer 55 door het vooraanstaande magazine Boat International tot finalist ‘Best Tender Design’ gekozen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.