Travel Counsellors beloont toppers met reis naar Oman

Onlangs vlogen 14 Travel Counsellors samen met Managing Director Fred van Eijk en General Manager Milka van Dam met KLM naar Oman voor een heerlijk verblijf in The Chedi Muscat, Turtle Beach Resort, Alila Jabal Akhdar en InterContinental Muscat.

Tijdens de jaarlijkse conferentie van Travel Counsellors Nederland en België in Eindhoven werden awards uitgereikt voor onder andere de beste nieuwe Travel Counsellor, hoogste omzet in het eigen tour operating systeem, beste Business Development en hoogste klanttevredenheidsscore. Alle winnaars en genomineerden werden naar aanleiding van hun geweldige prestaties uitgenodigd voor een exclusieve reis naar Oman, waar ze bij maar liefst vier prachtige accommodaties in de watten werden gelegd.

 

 

Fred van Eijk: “De toppersreis is elk jaar weer een beloning voor de Nederlandse en Belgische Travel Counsellors die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd. Deze keer reisden we af naar Oman. De reis werd mede mogelijk gemaakt door KLM en Visit Oman, waar wij hen zeer dankbaar voor zijn. Het sultanaat heeft zo veel te bieden; gastvrijheid, woestijn, bergen, het bezoek aan het schildpaddenreservaat en de prachtige accommodaties, alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke reis. En natuurlijk het onderlinge contact; de sfeer die onderling ontstaat is van onschatbare waarde.”

 

 

Mirelle Groenendijk, winnaar award voor Hoogste Phenix Omzet : “Verrassend veelzijdig, hoogstaande kwaliteit, duizend-en-een-nacht en zeer bijzonder! Dat zijn de steekwoorden die bij mij opkomen als ik terugkijk op onze fantastische Toppersreis naar Oman. Wat een geweldige bestemming! De bevolking is zeer gastvrij, absoluut niet vrouwonvriendelijk en spreekt goed Engels. Natuurlijk was het erg warm, maar je hoeft niet gesluierd over straat, dus prima te doen. En ik had niet verwacht dat het land zó divers zou zijn. Naast het vriendelijke Muscat met veel laagbouw en het schildpaddenreservaat in Ras el Jinz bezochten we het prachtige gebergte in het binnenland en talloze wadi’s met waterbronnen. En wat zijn we overal super verwend! We verbleven in top-luxe en sprookjesachtige hotels en hebben heerlijk gegeten. En om dit samen met mijn Travel Counsellor Topper-collega’s te mogen ervaren was helemaal bijzonder. Weer één om in te lijsten!”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.