Griekse eilanden nu ook eenvoudig bereikbaar met Air France-KLM

Air Frande – KLM heeft een overeenkomst gesloten met het Griekse Sky Express. Hierdoor zijn 24 Griekse bestemmingen in een klap opgenomen in het routenetwerk van AFKLM.

Sky Express vliegt van Athene naar de Griekse eilanden. Air France en KLM-klanten kunnen alle 24 bestemmingen bedienen met een ticket en een transfer. Bagage wordt naar Athene gestuurd.

De eilanden/bestemmingen

De 24 bestemmingen in kwestie zijn: Alexandroupoli, Astypalaia Kefalonia, Chios, Corfu, Kythira, Ioannina, Heraklion, Kalymnos, Karpathos, Kos, Ikaria, Chania, Lemnos, Milos, Mykonos, Mytilini, Naxos, Paros, Samos, Santorini, Skiathos, Syros en Zakynthos.

 

 

Athene

KLM biedt 14 keer per week vluchten aan naar Athene met een vlucht van 737. Air France vliegt 39 vluchten per week van Parijs naar Athene met een A319. Sky Express heeft 377 vluchten per week, met ATR 42 en 72.

 

 

Status

Alle AFKLM-passagiers worden door Sky Express behandeld in Athene alsof ze statushouders zijn. Ze kunnen de Sky Express-lounge in en ze krijgen voorrang bij de security. Hand- en ruimbagage mag gratis mee.
 

Voor meer informatie over Griekenland, neem je contact op met het Grieks Verkeersbureau:

Neem contact op met Verkeersbureau Griekenland

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

 

 

 

Comments are closed.