Vlieg vanaf nu naar Port Harcourt met Turkish Airlines

Turkish Airlines heeft Port Harcourt, een belangrijke stad in Nigeria, toegevoegd aan het vluchtnetwerk als 56e bestemming in Afrika. De luchtvaartmaatschappij zal wekelijks vier retourvluchten tussen Istanboel en Port Harcourt aanbieden.

De luchtvaartmaatschappij vliegt nu al naar Lagos, Kano en Abuja in Nigeria en zal hierdoor in totaal op 311 bestemming vliegen. Met de lancering van deze nieuwe vlucht blijft Turkish Airlines de koploper met meer vluchten naar Afrika dan iedere andere maatschappij. De vluchten zullen vier keer per week worden uitgevoerd; op maandag, dinsdag donderdag en zaterdag.

 

 

Tijdens een persconferentie op International Port Harcourt Airport gehouden voor de inaugurele vlucht, zei Kerem Sarp, Vice-President of Sales van Turkish Airlines: “Door te beginnen met vluchten naar Port Harcourt hebben wij een nieuwe mijlpaal bereikt in onze missie te groeien in Afrika.”

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.