Dit zijn de leukste activiteiten voor actieve vakantiegangers in Wiesbaden

Wiesbaden, de hoofdstad van Hessen, is niet alleen het bezoeken waard om haar architectuur en wellnessfaciliteiten, ook actieve vakantiegangers komen hier aan hun trekken. Daarbij heeft men de keuze tussen een fietstocht en een wandeling door de wijngaarden buiten de stad. Bij beide tochten is uiteraard volop aandacht voor de lokaal geproduceerde wijn.

Fietsen met wind mee

Beleef Wiesbaden op de fiets. Overnacht in een hotel naar keuze en begin de dag met een uitgebreid ontbijt. Op een van beide dagen maakt u onder leiding van een gids een e-biketocht door de stad van het historisme. U komt langs indrukwekkende villa-architectuur met het ‘mooiste kurhaus ter wereld’ en komt meer te weten over het leven van de hoge adel in de 19e en 20e eeuw. Ook verlaat u de drukte van de stad en krijgt u een adembenemend weids uitzicht vanaf de Neroberg – Wiesbadens huis- en wijnberg. De fietstocht eindigt bij een vinotheek in de binnenstad, waar een zogeheten vespermaaltijd en een glas wijn worden geserveerd.

Het arrangement kan vanaf 5 personen vanaf € 133,50 per persoon worden geboekt bij Wiesbaden Marketing GmbH.

 

 

Wandeling door de wijngaarden met wijnproeverij


Wiesbaden is niet alleen de hoofdstad van Hessen, maar ook de poort naar de wijnbouwregio Rheingau. De rieslingdruif, die ook wel de koningin van de druiven wordt genoemd, wordt nergens al zolang verbouwd en is nergens zo aanwezig als in de Rheingau. Maak onder leiding van een wijnboer met uw groep een wandeling van anderhalf uur door de wijngaarden van het gebied, dat met zijn zuidhelling en ligging direct aan de Rijn optimale omstandigheden biedt voor het edele nat. Tussendoor wordt er regelmatig gepauzeerd en kunt u in totaal vijf verschillende wijnen van de wijnboer proeven.

Wiesbaden Marketing GmbH is je ook graag van dienst bij het boeken van een passend hotel en andere diensten. De activiteit kan vanaf 10 personen vanaf € 12,00 per persoon worden geboekt.

 

 

Voor meer informatie ga je naar www.wiesbaden.eu of via onderstaand formulier.

Neem contact op met Verkeersbureau Wiesbaden

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.