Dit is de eerste vlucht van KLM naar Las Vegas

Vandaag is KLM gestart met de route Amsterdam – Las Vegas (LAS). Op donderdag en zondag wordt een Boeing 787-9 Dreamliner ingezet met een capaciteit van 294 stoelen per vlucht. Vanaf 1 juli komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

De nieuwe KLM-vluchten zijn een uitbreiding van Air France KLM’s trans-Atlantische netwerk en een versterking van het joint venture portfolio met Delta Air Lines.

 

Lees ook dit artikel: Las Vegas komt naar Amsterdam

 

KLM vluchten naar Las Vegas zullen op donderdag en zondag worden uitgevoerd. De vluchten met de Boeing 787-9 bieden 30 stoelen in World Business Class, 45 stoelen in Economy Comfort Class en 219 stoelen in Economy Class. Vanaf juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

  • KL0635 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12.35 uur en arriveert om 14.15 uur lokale tijd in Las Vegas, McCarran International;
  • KL0636 vertrekt uit Las Vegas om 16.05 uur lokale tijd en arriveert de volgende dag om 11.05 uur in Amsterdam-Schiphol.

 

 

Las Vegas is alweer de 18e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. Door de toevoeging van Las Vegas als nieuwe KLM-bestemming hebben onze klanten nog meer vliegverbindingen van en naar de westkant van Amerika tot hun beschikking.” – Pieter Elbers – President-directeur KLM

De bestemming Las Vegas

Las Vegas is een stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten in de staat Nevada. Het ligt op 380 kilometer ten oosten van Los Angeles en trekt ieder jaar miljoenen bezoekers. De stad ligt midden in de woestijn en is als gok- en entertainmentparadijs vaak het toneel voor Hollywoodfilms. Luxueuze hotels, eindeloos veel casino’s en optredens van grote sterren – dat is Las Vegas in een notendop.

Las Vegas is naast al het entertainment ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het is een uitstekend startpunt voor een bezoek aan de schitterende nationale parken in de omgeving, zoals Zion National Park en Bryce Canyon. Het grote aantal conferenties en congressen dat in Las Vegas wordt gehouden, maakt het bovendien tot een belangrijke bestemming voor zakenreizigers.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.