Las Vegas komt naar Amsterdam

Ter ere van de nieuwe rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar Las Vegas die volgende maand van start gaat brengt Las Vegas voor één weekend een unieke ervaring naar het Tobacco Theater in Amsterdam. Met een groot besloten kick-off evenement op de vrijdagavond gaat het Las Vegas weekend van start.

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei is iedereen welkom om een ‘reis’ te maken door de entertainment hoofdstad van de wereld. H. Fletch Brunelle, vice-president marketing bij de Las Vegas Convention and Visitors Authority over de rechtstreekse vluchten en het aankomende weekend: “De nieuwe rechtstreekse vlucht van KLM van Amsterdam naar Las Vegas maakt het voor de Nederlandse markt eenvoudiger dan ooit om alles te ervaren wat onze bestemming te bieden heeft. We kijken er naar uit om Amsterdam een glimp te laten zien van wat Las Vegas te bieden heeft.”

 

 

De deuren van Het Tobacco Theater (Nes 75-87, Amsterdam) zijn dit weekend geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur met een happy hour van 16:00 tot 18:00 uur. De eerste 100 gasten die tijdens de happy hour arriveren ontvangen een gratis signature Las Vegas-cocktail. Naast de fantastische ervaring, maken bezoekers ook kans om verschillende prijzen te winnen, variërend van Las Vegas-merchandise tot een reis naar Las Vegas met KLM inclusief een hotelverblijf in het Palms Casino Resort. De toegang is gratis.

 

 

Over de rechtstreekse vluchten

KLM start vanaf 6 juni 2019 met nieuwe rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Las Vegas op donderdag en zondag met de Dreamliner. Per 2 juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag.

Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.