Nevada

Geniet van de vergezichten in Nevada. Bezoek de grote steden Las Vegas, Henderson en de hoofdstad Carson City en haal je hart op in het Great Basis National Park in het noorden van Nevada. Hier groeien veel soorten planten en er komen tientallen soorten zoogdieren voor. Liefhebbers van entertainment kunnen terecht in Las Vegas: Entertainment Capital of the World.

Reizen naar Nevada

Eindeloze, rechte wegen die door de woestijn snijden, met maar één doel: Las Vegas. Maar vergis je niet. Lake Tahoe is een van de belangrijkste ski-gebieden van de wereld. Nevada betekent niet voor niets “besneeuwd” in het Spaans. Mocht je toch je geluk in Las Vegas willen beproeven, vergeet dan niet ook even een bezoekje aan de Hoover dam te brengen. Gratis. Blijf op de hoogte van Nevada met onze onze inspirerende nieuwsbrief vol Nevada tips!

Vliegtickets naar Nevada

Zowel KLM, Lufthansa als Delta airlines vliegen op Nevada. Je landt in Las Vegas op de International McCarran luchthaven. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Las Vegas. Bekijk de ticket aanbiedingen!

 

Dit zijn de hotspots van Nevada

Download nu handige tips over Nevada. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Visum aanvragen voor reizen naar Nevada

Heb je een ESTA formulier nodig voor Nevada? Mocht je vragen hebben over de geldigheidsduur, de kosten of het aanvragen van je ESTA, kijk dan op onze ESTA pagina. Alleen met een geldige ESTA verklaring mag je naar Nevada en Las Vegas reizen met het vliegtuig.

Zorg voor een geldig paspoort als je naar Canada wilt reizen

Hotels in Nevada

Volgens Booking.com zijn er 630 hotels in Nevada. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

Camperhuur in Nevada

Nevada is zeer geschikt om per camper te verkennen. Veel mensen huren een camper in Las Vegas om na hun bezoek aan deze bruisende stad 2, 3 of zelfs 4 weken of langer door Nevada en de omliggende staten te reizen. Campers zijn er in alle soorten en maten. Voor 2 personen, maar ook voor 4 personen om met het hele gezin Nevada te verkennen zoals u dat wilt. Bekijk het aanbod campers bij het Nederlandse Holidaycampers.com

Photo 29-12-11 06 36 09 PM

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Nevada

Nevada Commission on Tourism

555 E Washington Ave #5600
89101 Las Vegas, NV
Verenigde Staten
Telefoon: +17024862426
URL: http://travelnevada.com/


Twitter: https://twitter.com/TravelNevada
Facebook: facebook.com/travelnevada
YouTube: youtube.com/user/TravelNevada
Pinterest: pinterest.com/TravelNV
Instagram: instagram.com/travelnevada

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij jou een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

 

 

Neem contact op met Verkeersbureau Nevada

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Nevada