Plan eenvoudig je Interrail trip met de nieuwe Rail Planner App

Reizigers die staan te popelen om deze zomer allerlei leuke bestemmingen in heel Europa te verkennen, kunnen hun treinavonturen nu alvast plannen. Hiervoor hoef je alleen maar de nieuwste Rail Planner App van Interrail te downloaden: nu met nieuwe functies en een geheel nieuwe look. De app helpt bij allerlei zaken, van het plannen van treinreizen tot het reserveren van zitplaatsen en het vinden van accommodatie. Reizigers met de populaire Interrail Pass zullen deze app zeker waarderen voor hun volgende avontuur door Europa. En hij werkt ook nog eens offline.

Zoek treintijden met de reisplanner van Interrail

Interrail heeft de zoekresultaten verbeterd voor reizigers met een volle agenda. Met de nieuwe app kunnen reizigers ervoor kiezen om alleen het Interrail Pass-netwerk te doorzoeken. Dan laat de app alleen treinen zien waarvoor de Interrail Pass geldig is. Ook is het nu duidelijker of het verplicht is om zitplaatsen te reserveren, zodat reizigers hun zitplaats van tevoren kunnen vastleggen. De reisplanner werkt ook offline, dus je hoeft geen data te gebruiken of op zoek te gaan naar wifi om je volgende bestemming te vinden.

 

 

Plan je route en volg deze op de kaart in Mijn Reis

Of je je reis nu liever van tevoren of op de dag zelf plant, met app van Interrail is het nu nog gemakkelijker om je route door Europa in kaart te brengen met het nieuwe onderdeel “Mijn Reis”. Reizigers kunnen reizen uit de planner opslaan en de hele route per dag bekijken. Reizen worden automatisch geordend op reisdag, zodat je precies weet wat je op moet schrijven in het reisdagboekje dat bij de Interrail Pass hoort. Ook kun je de reizen en verbindingen volgen op de kaart, zodat je gemakkelijker ziet hoe ver je al bent en waar je heengaat. En in het geval van gewijzigde plannen kun je eenvoudig onderweg je route bewerken.

 

 

Bespaar geld met extra voordelen en kortingen

Naast treinreizen biedt de Interrail Pass door heel Europa heen kortingen en extra voordelen voor veerboten, accommodaties, attracties en meer, zodat je alles uit je reis kunt halen. Met de nieuwe Rail Planner App kun je per land zoeken waar je geld kunt besparen met je Interrail Pass.

Nieuwe landen voor het online reserveren van zitplaatsen

Wil je een trein nemen waarvoor je moet reserveren? Voor veel populaire internationale routes en treinen in Frankrijk, Italië, Duitsland, Zweden en de populaire Glacier Express in Zwitserland kun je nu eenvoudig online zitplaatsen reserveren. Dit kan rechtstreeks in de app. Vervolgens ontvang je de reserveringen per e-mail.

De vorige Interrail Rail Planner App is meer dan twee miljoen keer gedownload uit Google Play en de Apple App Store.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.