Met deze droombaan word je betaald om te reizen

Claimorganisatie Aviclaim gaat je betalen om te vliegen naar en te overnachten in zonnige vakantieoorden. Aviclaim behandelt claims voor vertraagde passagiers en zoekt studenten die aankomende zomer voor hen willen flyeren op Zuid Europese luchthavens.

Flyeren

Omdat Aviclaim het liefst heeft dat er geflyerd wordt bij de gates van vertraagde en geannuleerde vluchten kopen ze vooraf een vliegticket voor je. Er wordt van je verwacht dat je meerdere uren voor de vlucht aanwezig bent op de luchthaven om vertraagde passagiers te ondersteunen met het verhaal dat ze compensatie kunnen krijgen. Eén dag of twee dagen later zal je weer terug vliegen, afhankelijk van de ticketprijs. De overnachtingen worden in elk geval ook vergoed en je kan dus heerlijk genieten van de zon op toplocaties.

 

 

Remco Kuilman, oprichter van de claimorganisatie, zegt dat de studenten voornamelijk naar zonnige vakantieoorden zullen worden gestuurd omdat het daar in de zomer het vaakst mis gaat met de vluchten. Solliciteren kan alleen of samen met een vriend of vriendin via de website van Aviclaim. 


Contact:

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.