Ga wandelen met de hiking & trekkingrugzakken van Osprey

Of je nu deze zomer gaat hiken in de Nederlandse of Belgische bossen of met de familie de bergen intrekt om daar mooie wandelingen te maken, een goede rugzak is onontbeerlijk. En laat dit nou net de specialiteit van Osprey zijn! Sinds 1974 maakt het Amerikaanse merk innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit, afgestemd op de activiteit die ermee wordt uitgeoefend.

SUBTITEL

De klassieke modellen Kestrel (heren) & Kyte (dames) voor trekking en Talon (heren) & Tempest (dames) kregen een complete make-over zodat ze klaar zijn voor ieder nieuw avontuur. Het hart van elk van deze rugzakken is het draagsysteem dat zonder enige moeite 20 kg kan meedragen. De Talon kwam in 2007 op de markt en intussen zijn er al meer dan 700.000 stuks van verkocht, waardoor het ook onze meest iconische rugzak van de collectie is.

 

 

De nieuwe generatie trekkingrugzakken wordt dit seizoen uitgebreid met onder andere de Rook (heren) en Renn (dames) en de hikingcollectie krijgt de nieuwe Skarab (heren) en Skimmer (dames) in zijn assortiment. De Rook & Renn zijn zeer toegankelijke rugzakken voor mensen die hun eerste avontuur tegemoet gaan. Mensen die niet te veel geld willen uitgeven, maar die toch graag een degelijke rugzak willen. Deze modellen hebben een clean design en zijn uitgerust met een ventilerend rugsysteem en een geïntegreerde regenhoes De rugzakken bestaan in 1 enkele maat, maar de ruglengte is verstelbaar.

Met een maximaal gewicht van amper 1,6 kg (Rook 65L), is het een plezier om er op uit te trekken! Ook de Skarab & Skimmer zijn eenvoudige, maar zeer kwaliteitsvolle rugzakken voor een breed publiek. Deze tassen hebben 1 ruglengte, 1 vak en een hydratatiesleuf. Alles wat je nodig hebt tijdens een fikse wandeling, dus!

 

 

Tot slot kreeg onze supertechnische en lichte trekkingrugzak Levity een zusje, Lumina. Ook deze is gemaakt van het ultralichte Nanofly-materiaal, heeft een lichtgewicht frame en een ventilerend rugsysteem. Met minder dan 850 gram op je rug kun je de hele wereld aan! Meer informatie op www.ospreyeurope.nl/

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.