Hier moet je naartoe om te ontspannen met mama deze moederdag

Aanstaande zondag is het weer moederdag en zetten we onze mama in het zonnetje. Wist je dat we in Nederland & België al sinds 1930 Moederdag vieren? Neem haar dit jaar mee naar een bijzondere plek die ze nooit meer vergeet. Ga genieten in een glamoureuze safaritent, maak een prachtige wandeling door de Keukenhof of ontdek de veelzijdigheid van Doha. Ook maak je kans op 2 vliegtickets!

Neem mama mee naar een glamoureuze safaritent in Duitsland

Camping Borken am See, net over de Duitse grens, heeft recent haar deuren geopend voor het publiek. Je vindt er de 1ste glamping camping van Midden-Duitsland. Je gaat er kamperen met de luxe van thuis. Neem je moeder mee en geniet samen van een paar dagen weg. Verblijf in een luxe ingerichte mobile home of een glamoureuze safaritent. En wist je dat de ruimtes rondom de plekken minimaal zo’n 250 vierkante meter tellen? Je komt er dus heerlijk tot rust en jullie hebben geen last van auto’s. Boek je verblijf en verras mama met een Duits verblijf.

 

 

Maak samen met mama een wandeling door de Keukenhof nu het nog kan

Sprookjesachtige figuren in negentiende-eeuwse klederdracht, klassieke orkesten, ensembles en dansgroepen die tussen de bloemenpracht optredens verzorgen. Een kwal hangt in de lucht, transformeert tijdens de performance en stort uiteindelijk neer om op de grond een celesta te bespelen, het meest hemels instrument. Wat is er romantischer dan genieten van klassieke muziek tussen vele bloeiende bloemen in een historisch park uit 1857. Het zijn de ingrediënten voor een bijzonder moederdagweekend op 11 en 12 mei in Keukenhof. Haast je wel want Keukenhof is nog maar 1 week open dit jaar.

Win 2 vliegtickets voor je reis naar Doha met je moeder

Doha is de stad voor een hippe citytrip of een ontspannen strandverblijf samen met je mama. Ook als je met kinderen reist is Doha een geschikte bestemming. Doha is een levendige stad en je vindt er veel mooie natuur zoals woestijnen en palm oases. Ga wandelen door de stad en start bij het museum voor Islamitische kunst. Je komt er veel vissersbootjes tegen die uitvaren voor visvangst. Extra leuk is dat Qatar Airways nu een speciale Moederdag wedstrijd heeft. Doe mee en plaats een opmerking bij de Facebook post. Win 2 gratis vliegtickets naar Doha en geniet van een bijzondere reis met je moeder.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.