Dit is de volgende locatie van de jaarlijkse International Roundup 2020

De stad Casper in Wyoming is aangekondigd als de nieuwe locatie voor de volgende International Roundup (IRU) Tourism Tradeshow op 19 t/m 22 april 2020. Het evenement nodigt internationale reisagenten en touroperators van over de hele wereld uit, die reizen aanbieden naar Wyoming, Idaho, Montana, North Dakota en South Dakota, oftewel de vijf staten van The Great American West.

Dit jaar is het exclusieve evenement georganiseerd in Spearfish, South Dakota van 29 april t/m 1 mei. In twee dagen ontmoeten de reisagenten en touroperators meer dan tachtig lokale aanbieders uit de staten van The Great American West. José Kraan, general manager van US Travel, neemt voor de derde keer deel als internationale touroperator: ‘Het is een intieme show, waar je de mensen en bestemmingen echt leert kennen.

 

 

Je bouwt hier nieuwe langdurige samenwerkingen op en ik stuur mijn klanten met alle vertrouwen naar deze regio.’ Voor reisagent Jolanda Legters van Your Travel is dit haar eerste keer: ‘Ik voel me hier direct thuis en het voegt erg veel toe aan mijn kennis over Amerika.’

 

 

Reisspecialisten die zich voor de volgende IRU in Casper willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Target Travel Marketing.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.