Zo gaat Plaswijckpark duurzaam

Al enige tijd is Plaswijckpark bezig met duurzaamheid. Met de komst van een elektrische trein en een afvalscheidingsstation hebben zij nu ook de eerste duurzame verkeersborden in Rotterdam, geheel gemaakt van bamboe. Deze borden zijn CO2-neutraal en gaan twee keer zo lang mee!

Het is een echte primeur: Plaswijckpark heeft de eerste duurzame verkeersborden in Rotterdam. Deze verkeersborden zijn geheel gemaakt van bamboe en daarom CO2 neutraal. Het bamboe is duurzamer dan aluminium en is volledig recyclebaar.

 

 

Op het bord is een print verwerkt van Ultimate Signing die minder milieubelastend is door de speciale UV printtechniek. Het bamboe verkeersbord is ontwikkelt door HR Groep in samenwerking met MOSO International B.V. Naast deze duurzame verkeersborden heeft het park onlangs een nieuwe, 100% elektrische trein aangeschaft en een afvalscheidingsstation geïntroduceerd.

 

 

Daarnaast maakten zij al enkele jaren gebruik van 100% afbreekbaar bestek in de restaurants. Plaswijckpark heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vindt het belangrijk dat de bezoeker hiermee in contact komt, daarom zal het park zich hier de komende jaren steeds meer mee bezighouden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.