Ga 3 maanden lang betaald op reis met Corendon

Corendon biedt deze zomer de tofste baan van Nederland aan; Wereldreiziger. Deze job biedt foto- en videografie talenten met passie voor reizen dé kans om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar onze bestemmingen.

Tijdens de trips wordt er zoveel mogelijk mooie relevante content geschoten voor de socialmediakanalen van Corendon. De Wereldreiziger reist in juni, juli en augustus naar vele bestemmingen van Corendon; van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije. Solliciteren kon tot 1 mei 2019 via het Instagram kanaal van Corendon via #droombaancorendon en de website. De 3 meest talentvolle sollicitanten krijgen in een challenge een extra opdracht waarna de winnaar drie maanden lang de wereld rondreist.

 

 

Droombaan

Daisy Homoet-Mijnals, PR Manager Corendon: “Wij willen de volgers van onze socialmediakanalen zoveel mogelijk inspireren en daarvoor hebben we mooi beeldmateriaal nodig. Met deze vacature leggen we de focus op het visuele aspect van social media en dan met name Instagram. Voor elke foto- en videograaf met een grote passie voor reizen is dit naar ons idee een droombaan.

In drie maanden reis je de wereld rond en schiet je content op vele prachtige vakantiebestemmingen.

Deze job is overigens wel keihard werken. Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen.”

 

 

#droombaancorendon

Solliciteren op deze droombaan kan tot 1 mei via Instagram. “Wij vragen geïnteresseerden om onder andere een album van minimaal vijf foto’s en één korte video op hun Instagram feed te plaatsen met de hashtags #Corendon en #droombaancorendon. Op de website staat alle verdere informatie over de sollicitatieprocedure.

Op 1 mei 2019 selecteren wij de drie meest geschikte sollicitanten

Die uitnodigen wij uit op kantoor voor een kennismaking en het maken van een extra opdracht in de vorm van een challenge. Hieruit kiezen wij de winnaar”, aldus Homoet-Mijnals.

Voorwaarden

Aan de droombaan zijn enkele voorwaarden verbonden. Sollicitanten moeten 18 jaar of ouder zijn, beschikken over een rijbewijs en volledig beschikbaar zijn in de maanden juni, juli en augustus. De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een minimumsalaris per maand. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed. Meer informatie vind je op www.corendon.nl/droombaan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.