Heb je een ETA nodig voor Canada? Maak gebruik van de volgende voordelen!

Evisa Application Services is een jong en enthousiast team die gespecialiseerd is in het verzorgen van verschillende reistoestemmingen waaronder de ETA voor Canada. Klanten kunnen gebruik maken van hun diensten met daarbij behorende voordelen en hun specialisme bij het aanvragen van reistoestemmingen.
eta-aanvragen-canada

Betalen zonder creditcard

Heb je geen creditcard en wil je toch een ETA aanvragen omdat je binnenkort naar Canada gaat? Dat is bij Evisa Application Services geen probleem! Zij hebben namelijk meerdere betaalmogelijkheden zoals: iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard of eMaestro. Dus hoef je hier niet speciaal een creditcard voor aan te schaffen, aangezien je op jouw eigen vertrouwde manier kunt betalen.

 

 

Vele extra’s

Uiteraard bieden zij naast de verschillende betaalmogelijkheden nog meer extra’s. Zo hebben ze een Nederlands aanvraagformulier met ingebouwde controles om de meest gemaakte fouten te voorkomen. Daarnaast controleren zij elke aanvraag handmatig. Mocht er dan toch nog een fout in zitten, nemen ze contact op met de klant om deze te bespreken voordat de aanvraag wordt indiend. Het kan natuurlijk zijn dat de fout bij Evisa Application Services ligt, dan dienen zij uiteraard kosteloos een nieuwe aanvraag voor jouw in. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd, sturen zij de klant een e-mail met hierin de ETA Canada. Evisa Application Services adviseert hun klanten altijd om deze uit te printen en mee te nemen tijdens de reis. Ben je niet in het bezit van een printer? Geen probleem! Voor €3,- versturen zij de ETA per post naar je toe. Wanneer je vragen hebt, kunt je altijd contact opnemen met de Nederlandse klantenservice. Ze zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

 

 

Kosten

Je betaalt bij Evisa Application Services een bedrag van €17,- Daarbij betaal je de prijs van de ETA zoals deze bepaald wordt door de overheid van Canada. Deze is vastgesteld op $7 CAD. Hier overheen betaal je een bedrag van €12,- per aanvraag voor de bemiddelings- en administratiekosten. Ongeacht de wisselkoers betaal je bij Evisa Application Services altijd een totaalbedrag van €17,-.

Voordelen op een rijtje

  • Betalen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard of eMaestro
  • Nederlandse klantenservice; zowel telefonisch als per e-mail
  • Handmatige controle op elke aanvraag
  • Ingebouwde controles op ons Nederlandstalige aanvraagformulier
  • Voor een kleine meerprijs van €3,- wordt de ETA per post verstuurd
  • Wanneer Evisa Application Services een fout maken, dienen zij jouw ETA kosteloos opnieuw in

ETA Canada

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.