Dit is het goedkoopste e-visum voor Turkije

De meivakantie 2019 staat voor de deur en dit is de perfecte tijd om er eens lekker met de kinderen tussenuit te gaan! Veel mensen vinden de meivakantie vaak nog leuker dan de zomervakantie.
Sunbeds and umbrellas in beach resort, girl sunbath on lounger.

Dit komt omdat de meivakantie meestal goedkoper is en het niet zo warm is als in de zomer. Maar ook voor mensen zonder kinderen is de meivakantie een heerlijke periode om te genieten. De lente in Turkije is heerlijk en je vind er al vaak temperaturen rond de 20-25 graden.

Vakantieland voor het gezin

Turkije is een perfect vakantieland voor als je er met het gehele gezin op uit wilt. De all-inclusive hotels zijn erg mooi en voorzien van veel faciliteiten waardoor niemand zich hoeft te vervelen. Vooral de kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken in de zwembaden, de speeltuintjes en bezig gehouden worden door de animatieteams.

 

ZIE OOK: Medisch toerisme Turkije aan het groeien

 

e-visum Turkije

Voor Turkije heb je echter wel een visum nodig. Vroeger kon je deze op het vliegveld in Turkije kopen maar dit kan nu niet meer. Gelukkig kun je bij Turkijevisumaanvragen.nl gemakkelijk en voordelig een e-visum Turkije aanvragen. Een visum aanvragen bij Turkijevisumaanvragen.nl bied je een aantal grote voordelen. Op deze manier vermijd je lange wachtrijen en het aanvraagformulier is geheel in het Nederlands. Het formulier wordt ook nog een keer extra gecontroleerd. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je snel een geldig e-visum per e-mail of de post zult ontvangen.

 

 

Betalen met iDeal en Bancontact

Een ander groot voordeel is dat je bij Turkijevisumaanvragen.nl kunt betalen met iDeal en Bancontact, wat voor Nederland en België de meest gangbare betalingsvormen zijn. De website van Turkijevisumaanvragen.nl is overzichtelijk en zeer toegankelijk. Volgens een uitgebreid stappenplan word je uitgelegd hoe je een e-visum kunt aanvragen. Op deze manier kan je reis in de meivakantie naar Turkije op een vlotte en eenvoudige manier van start gaan.

Voorwaarden en geldigheid

De e-visums voor Turkije zijn geschikt voor Nederlanders en Belgen met een geldig identiteitsbewijs, zoals bijvoorbeeld een identiteitskaart of een geldig paspoort. Mocht je voor het gezin of andere familieleden meerdere e-visums voor Turkije nodig hebben, dan is dat bij Turkijevisumaanvragen.nl geen enkel probleem. Je kunt hier zoveel visums bestellen als dat er nodig zijn.

De maximale duur van een verblijf met een e-visum voor Turkije is standaard 90 dagen. Als je visum verlopen is dien je een nieuwe aan te vragen want het visum is niet overdraagbaar. Houd er rekening mee dat kinderen en ook baby’s die naar Turkije reizen in het bezit moeten zijn van een eigen geldig e-visum. Ben je ook van plan om deze meivakantie naar Turkije te gaan, koop dan je e-visum online bij de goedkoopste aanbieder van Nederland!

Comments are closed.