Medisch toerisme Turkije aan het groeien

Turkije, met veertig miljoen bezoekers nummer zes op de lijst van populairste toeristische bestemmingen wereldwijd, wil een actieve rol spelen in het groeiende fenomeen van medisch toerisme.

Turkish Airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines gaat Turkse openbare en particuliere organisaties ondersteunen die een rol spelen in medisch toerisme. Deze sector heeft een aanzienlijk groei doorgemaakt en zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het Turkse BNP.

 

ZIE OOK: Gemak bij het aanvragen van je visum voor Turkije

 

Door haar uitgebreide routenetwerk heeft Turkish Airlines de mogelijkheid om passagiers van over de hele wereld voor medische behandelingen naar Turkije te brengen en op deze manier de promotie van medisch toerisme in Turkije te ondersteunen.

Om dit kracht bij te zetten kunnen passagiers die met Turkish Airlines voor een medische behandeling naar Turkije reizen in aanmerking komen voor een korting van 50% op hun reiskosten na het indienen van de vereiste documenten* bij een lokaal Turkish Airlines kantoor in de stad van herkomst.

 

 

Gasten die Turkije in het kader van medisch toerisme bezoeken, profiteren dankzij dit programma niet alleen van de internationaal erkende medische faciliteiten en gekwalificeerd personeel, maar ook van een voorspoedig herstel in een prachtige, zonnige omgeving.

* Kopie paspoort, Turkish Airlines E-ticket, inschrijfbewijs van de medische faciliteit, kopie behandelfactuur.

Comments are closed.