Dit is de beste Golfbaan van het Caribisch Gebied

Old Quarry, de geroemde golfbaan van Santa Barbara Beach & Golf Resort, is door USA Today 10Best Reader’s Choice Awards voor de tweede maal op rij gekroond tot beste golfbaan van het Caribisch gebied.

De hoge kwaliteit van de golfbaan, die werd ontworpen door de bekende golbaan-designer Pete Dye, reflecteert de hoge standaard van het luxueuze Santa Barbara Beach Resort. Het unieke parcours, dat de naam Old Quarry draagt – bestaat uit 18 holes, die spelers van ieder leven genoeg uitdaging bieden wanneer zij de zorgvuldig aangelegde baan verkennen. Met op de achtergrond de bekende Curaçaose Tafelberg en het rustgevende geluid van de branding van de Caribische zee staat Old Quarry garant voor een magische sportbeleving.

 

Lees ook dit artikel: De perfecte Insta-pic op reis

 

“Het is een enorme eer dat de kwaliteit van Old Quarry voor de tweede keer wordt erkend door USA Today 10Best,” zegt Rob de Bekker, algemeen directeur van Santa Barbara Beach & Golf Resort. “Dat onze golfbaan genomineerd werd door een selectie van de beste redacteuren en experts uit de branche is al een hele eer op zich. Het feit dat we vervolgens op de eerste plaats eindigen door de stem van gasten die Old Quarry uit eerste hand hebben ervaren maakt het extra speciaal.”

 

 

Old Quarry is niet alleen toegankelijk voor gasten van het resort, maar ook voor locals en andere eilandbezoekers. Een verblijf in het Santa Barbara Beach & Golf Resort kan gecombineerd worden met aantrekkelijke golfpakketten, maar er zijn ook losse clinics en lessen in groepsvorm of privé te boeken.

Al vanaf $139.50 p.p.p.n. (op basis van een 2 persoonsverblijf) kunt u de Onbeperkte Golf Beleving boeken. Voor reizigers die aankomen tussen 1 april en 24 december 2019 bestaat dit pakket onder meer uit:

  • Luxe accommodatie met gratis kamer upgrade
  • Onbeperkt golfen op Old Quarry
  • Old Quarry memorabilia met een waarde van $75 per gast, inclusief golfmateriaal en accessoires
  • Welkomstgeschenk
  • Vroeg inchecken / laat uitchecken

Het uitgebreide activiteitenaanbod van Santa Barbara Beach & Golf Resort reikt echter nog veel verder. Zo kunnen gasten ook een mountainbike tour, jetski tour, snorkel- of duiles, (SUP)yogales, tennisles, pilatesles of historische wandeling boeken. Het resort telt 350 luxe gastenkamers en suites die het een ideaal toevluchtsoord maken voor zowel grote (zakelijke) groepen, als voor families, stellen en soloreizigers. Even opladen, ontspannen of juist inspannen behoort allemaal tot de mogelijkheden dankzij het diverse aanbod.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.