De perfecte Insta-pic op reis

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Maar hoeveel likes krijg je ervoor? Je hoeft tegenwoordig geen professionele fotograaf meer te zijn om de mooiste shots te maken voor veel likes, het gaat allemaal om het vinden van de juiste plek! Onaangetaste berggebieden, prachtig gekleurde zonsondergangen en adembenemende uitzichten; wat voor inspirerende vakantiemomenten jij ook zoekt om vast te leggen op je reis, Booking.com presenteert hier de meest populaire foto’s van hun eigen Instagram-account, geliket door duizenden volgers. Pak je paspoort en telefoon maar vast!

holboxislandmexico

Azulik – Adult Eco-Resort and Maya Spa – Tulum, Mexico

Natuurliefhebbers: check in en chill onder de sterren van het door kaarsjes verlichte Azulik Eco-Resort. Dit strandresort voor alleen volwassenen heeft prachtige houten boomhutten, gemaakt van koninklijk Mexicaans ebbenhout (Khatalosh), en kijkt uit over de groene jungle en de Caraïbische zee. Dankzij de afgelegen locatie, het natuurlijke licht en de prachtige natuur heb je dat perfecte shot zó gemaakt.

 

 

Aqua Dome 4 Sterne Superior Hotel & Tirol Therme Längenfeld – Längenfeld, Oostenrijk

Het luxe Aqua Dome Hotel biedt een adembenemend uitzicht over de Ötztaler Alpen. De spectaculaire architectuur van het hotel gaat harmonieus op in de natuurlijke omgeving. Het zal je niet veel tijd en moeite kosten om hier die fantastische Instagram-foto te maken, de prachtige thermale buitenbaden maken je vrienden thuis zeker jaloers.

 

 

Alpin Panorama Hotel Hubertus – Valdaora, Italië

Met het grootste dakterras in de Valdaora is Hotel Hubertus de ideale plek om te genieten van een schitterend uitzicht op de Dolomieten en de bergen van Vedrette di Ries. De infinity-pool van Hotel Hubertus op extreme hoogte is waarschijnlijk één van ‘s werelds meest spectaculaire zwembaden. Neem een foto vanaf een bijzonder uitkijkpunt en daar heb je ‘m al: je sensationele Instagram-pic die de monden van je vrienden laat openvallen.

Hotel Villa Marie Saint Barth – Saint Barthelemy, Kleine Antillen

Het palet van parasols bij Villa Marie Saint Barth is net zo fel gekleurd als de vleugels van de papegaai van het resort. Geniet van het lichte briesje dat de palmbomen zachtjes op en neer doet gaan en reset je biologische klok naar de Caraïbische tijd. Dit geweldige verblijf dat hoog in de bergen ligt met uitzicht op zee zover je kunt kijken, is de perfectie locatie voor een droomwaardig Instagram-kiekje.

The Cambrian – Adelboden, Zwitserland

Dat bepaalde foto’s veel likes opleveren op Instagram is geen geheim – we kennen allemaal de zwembadfoto’s met een spectaculaire bergachtergrond! The Cambrian is gelegen in het centrum van Adelboden. Het hotel heeft panoramisch uitzicht over de Zwitserse Alpen en een verwarmd buitenzwembad dat uitkijkt over de bergen. Maak een foto van je pre-ski-duik of tijdens je après-ski, of skip de hele piste en blijf lekker dobberen tot het tijd voor fondue is. Je bent tenslotte in Zwitserland!

Hacienda Na Xamena – Na Xamena, Spanje

De stijlvolle Hacienda Na Xamena biedt prachtig uitzicht op zee vanaf een heuveltop en is dé plek om een foto te schieten van een onvergetelijk uitzicht. Het indrukwekkende contrast van de zee en de lucht, samen met de sterke kleuren en de omliggende natuur geven je een mooi shot van het typische Ibiza.

O Céu de Boipeba – Ilha de Boipeba, Brazilië

Wilde, groene jungles, ongerepte stranden, het heldere water van de Zuid-Atlantische Oceaan, een prachtige blauwe lucht – dit vergaande Braziliaanse uitzicht krijg je van guesthouse Céu de Boipeba op Boipeba Island. Relax in een van de hangmatten, uitkijkend op de Praia de Cueira, en geniet van een verfrissend drankje voordat je je inspirerende foto post voor je volgers (like!).

Royal Mansour Marrakech – Marrakech, Marokko

Royal Mansour Marrakech is een spectaculair meesterwerk dat het handwerk van Marokko’s meest getalenteerde ambachtsmannen toont. Het hotel is zonder twijfel het verblijf waar de mensen het best gekleed gaan en waar de ware essentie van de Marokkaanse traditie naar voren komt. Gebruik deze plek als je modieuze uitvalsbasis van waaruit je het schitterende labyrint van kleurrijke markten met traditionele spullen en exotische aroma’s van Marrakech kunt ontdekken. Je zintuigen draaien overuren met al deze geuren, geluiden en beelden die jij (en je volgers) nooit zullen vergeten.

Las Alcobas Napa Valley- A Luxury Collection – St. Helena, Californië, VS

Geniet van de uitzichten op de weidse Napa Valley vanaf je eigen comfortabele privébalkon bij Las Alcobas Napa Valley, een nieuw spa-resort in wijnhotspot St. Helena. Het resort biedt prachtig uitzicht over de oogstactiviteiten in Napa Valley en bevindt zich dicht bij het Culinary Institute of America in Greystone. Het is ook een goede basis van waaruit je de Kornell Champagne Cellars kunt bezoeken dat er niet ver vandaan ligt.

The Surin Phuket – Phuket, Thailand

Dit hotel is omringd door kokospalmen op het witte zandstrand Pansea Beach met z’n turquoise water. Het heeft een privébaai en is daarom de ideale tropische bestemming en de perfecte locatie om je volgende aantrekkelijke Instagram-foto te nemen. Van een schitterende zonsondergang in de Andamanse Zee tot een perfect diner uit de authentieke Thaise keuken – Surin Phuket heeft het allemaal.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.