Vier Pasen en Koningsdag winkelend in de bruisende Binnenstad van Den Haag

Naast eieren zoeken ook op zoek naar de speciale openingstijden van de winkels in Den Haag tijdens de paasdagen? Stop dan met speuren! Voor het derde jaar achtereenvolgend zijn de winkels in de Binnenstad van Den Haag op zowel eerste als tweede paasdag geopend. En voor wie niet uitgeshopt raakt: een week later, tijdens de verjaardag van de koning, zijn de meeste winkels wederom geopend!

Winkels Binnenstad open

Op zondag 21 april, maandag 22 april en zaterdag 27 april zijn de winkels aan de Grote Marktstraat vanaf 11:00 uur open. Tijdens deze dagen openen vanaf het middaguur de winkels in de Wagenstraat, Spuistraat, Vlamingstraat, Venestraat en De Passage hun deuren. Onthoud goed: check van tevoren altijd de website van de desbetreffende winkel om er zeker van te zijn dat deze winkel open is.

 

 

Huppel over het Voorhout

Ook dit jaar kun je tijdens het paasweekend, van zaterdag tot en met maandag de hele middag struinen over de Home Made Easter Market. Deze traditionele paasmarkt op het lenteachtige Lange Voorhout biedt voor ieder wat wils met kraampjes vol kunst, unieke handgemaakte producten, kleding en nog veel meer. Wandel, winkel, geniet en maak er een Pasen van om nooit te vergeten!

 

 

Beleef Koningsdag op z’n best

Er valt tijdens Koningsdag zoveel te beleven in de Binnenstad. Uiteraard kan er de avond ervoor al worden genoten van het muziekfestival The Life I Live. Dit jaar vindt het gratis te bezoeken festival ook de dag erna plaats met nog meer optredens in de Binnenstad. Dat betekent dubbel de hoeveelheid muzikaal plezier! Daarnaast wordt de Grote Markt vanaf 12:00 uur omgetoverd tot een heuse vintage markt, beleef je alle feestelijkheden vanaf het water met de Oranjevaart van de Ooievaart en vinden er bijzondere optredens plaats in de Spui-, Vlaming-, Vene-, en Wagenstraat. Een overzicht met alle Koningsdagactiviteiten in de Binnenstad is te vinden op www.binnenstaddenhaag.com en volg de Facebookpagina van Binnenstad Den Haag voor het laatste nieuws!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.