Maak een ultieme droomcruise met Regent Seven Seas Cruises

Ultieme luxe die eindeloos duurt. Wie een Inspired Journey van Regent Seven Seas Cruises boekt, stapt aan boord voor een wereldervaring. Zo vertrekt Seven Seas Mariner in november uit Miami voor een expeditie van meer dan twee maanden door het Caribisch gebied en rond Zuid-Amerika.

Wie liever het Noorden wilt ontdekken, kan met Seven Seas Navigator van New York naar het Russische Noordpoolgebied en weer terug. Op deze exclusieve droomtrip wordt het mysterieuze noorden gecombineerd met de cultuurrijke westkust van Europa, om vervolgens ook nog eens exotische bestemmingen als de Azoren en Bermuda te verkennen – Regent Seven Seas Cruises biedt je alle tijd van de wereld, overal ter wereld.

 

 

Droomcruise

Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar luxueuze schepen en ultieme all-inclusive concept. Niet alleen exclusieve diners en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen, ook excursies aan land zitten in het pakket. Dat betekent zorgeloos genieten van een luxeleventje op een van de mooiste schepen ter wereld. De eerstvolgende droomcruise vertrekt op 1 november vanuit Miami, om in 67 dagen het Caribisch gebied en Zuid-Amerika te verkennen. Geniet van de relaxte vibe op Jamaica, praat Nederlands op Curaçao en vink de tocht door het Panama Kanaal van je bucket list. Daarna gaat het verder naar Ecuador, Peru en Chili, om onder de kaap door en langs de Argentijnse kust weer omhoog te varen naar Uruguay en Brazilië – inclusief een weeklange cruise over de impostante Amazonerivier. Begin je al met inpakken?

 

 

Een arctisch avontuur

Liever een onwerkelijke reis vol legendarische verborgen natuurverschijnselen en culturele wonderen? Op 15 juni 2020 cruiset Seven Seas Navigator in 91 dagen van New York naar het Russische Noordpoolgebied en weer terug. Pak de bucketlist er maar vast bij, want dat wordt massaal afvinken. Verken de pittoreske havens van Groenland, ontdek de oogverblindende natuurlijke schoonheid van Isafjördur, en bezoek een balletvoorstelling in het Mariinskitheater in St. Petersburg. Om maar wat te noemen, want deze reis biedt meer. Veel meer. Ervaar de middernachtzon in het mysterieuze Moermansk, struin door het platteland van Portugal en beleef het bruisende nachtleven van Ibiza. Ga walvis-spotten in de prachtige Azoren, dompel je onder in de eilandcultuur van Bermuda en maak een oversteek van de Atlantische oceaan mee met een prachtschip als thuisbasis.

Inclusieve excursies

Tijdens deze cruises die eindeloos lijken te duren kunnen gasten kiezen uit een grote verscheidenheid aan excursies zonder daar nog eens extra voor te hoeven betalen. Dit maakt het gasten mogelijk geheel ondergedompeld te worden in een bestemming. Van meer leren over eten en wijn tot kunst en architectuur. Er zit voor ieder wel een passende excursie bij. Gek op speciaal bieren? Met de tour Uruguayaans bierproeven wordt een ambachtelijke bierbrouwerij bezocht gevolgd door uiteraard een proeverij. Daarnaast komen de highlights van het centrum van Montevideo aan bod, gasten kunnen struinen over een 100 jaar oude boeren markt en verschillende architecturale hoogstandjes bezoeken. Gek op de combinatie van vis en cultuur? Ga dan op tour in de stad Paamiut en leer over de cultuur en de geschiedenis van dit kleurrijke vissersdorpje in Groenland. Het vangen en verkopen van vis, voornamelijk roodbaars en zalm, is de primaire bron van inkomsten voor de 1800 bewoners. Maak een boottocht waarbij dwergvinvissen en bultrugwalvissen gemakkelijk te spotten zijn in de fjord terwijl zeearenden bovenlangs vliegen. Need we say more?

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.