Ga cruisen met het hele gezin met Norwegian Cruise Line

Veel gezinnen gaan in 2019 met de hele families op reis. Een bestemming uitkiezen die bij de wensen van elk familielid past kan echter een uitdaging zijn! Een cruise kan dé uitkomst zijn. Want waarom zou je één bestemming kiezen als je er meer kunt bezoeken in één reis?

Tevens biedt een cruise faciliteiten die zowel gericht zijn op kinderen als volwassenen. Norwegian Cruise Line speelt in op de ‘multigeneratie reistrend’ met maar liefst 17 moderne schepen. Zo kunnen de kinderen tegen elkaar racen op de kartbaan op het dek van Norwegian Bliss en Norwegian Joy terwijl de ouders genieten van een wijntje in The Cellars Wine Bar. De wereld over cruisen, samen mooie herinneringen maken en alsnog genoeg me-time, Norwegian Cruise Line biedt voor elke leeftijd was wils!

 

 

De trend ‘Multigeneratie Reizen’ is ontstaan doordat ouderen steeds langer fit en gezond blijven. Ze zijn reislustig en hebben genoeg tijd en energie om te reizen. Bovendien hebben ouderen vaak ook de financiële middelen om (verre) reizen te maken. Opa’s en oma’s gaan steeds vaker met hun kinderen en kleinkinderen op reis. Zo spendeert de familie veel tijd met elkaar door en krijgen ouders tijdens de reis ook de kans om zich terug te trekken terwijl opa en oma oppassen, win-win!

Herinneringen maken voor later wordt anno 2019 als waardevoller ervaren dan nieuwe materiële zaken. En tijdens een cruise met NCL kunnen families in één vakantie meer activiteiten/bestemmingen van hun bucket list kruisen. Daarnaast zijn de cruiseschepen van NCL heel geschikt voor gezinnen bestaande uit verschillende leeftijden. Het aanbod aan activiteiten en faciliteiten aan boord is groot!

 

 

Opa en oma vermaken zich met de kleinkinderen in het waterpark terwijl de ouders zich terugtrekken in de ‘adults only’ club. Tegen etenstijd ontmoeten zij elkaar weer voor het diner. De ene avond eten ze in een Italiaans restaurant en voor de volgende avond hebben ze het steakhouse in gedachte. Elk schip van NCL heeft minimaal 13 restaurants, de keuze in restaurants in reuze! ’s Avonds bezoekt het hele gezin één van de fantastische shows of Broadway musicals aan boord.

De volgende dag is het tijd voor een vrouwendag / mannendag. De vrouwen (grootmoeder, moeder, dochter) kunnen zich laten verwennen in de spa terwijl de mannen strijden tegen elkaar op het sport complex of tijdens een potje mini golf.

Norwegian Cruise Line vaart de wereld over. Kies je voor een cruise aan de Mediterrane kust met Norwegian Pearl dan bezoek je steden als Rome, Lissabon, Mallorca en Barcelona. Liever naar de Carribbean? Vaar met Norwegian Joy van Miami naar Honduras, Belize en Mexico. Als een bestemming is bereikt gaan families samen op pad. Via NCL kunnen er ook tours op de diverse bestemmingen geboekt worden. Zo kun je op Belize een fantastische snorkeltour boeken waarbij je vele felgekleurde zeedieren spot en kun je met een gids de catacomben van Rome ontdekken.

Het fijnste aan een cruise: niemand hoeft zelf een auto te besturen om bij een bestemming te komen, geen ruziënde kinderen op de achterbank en tijdens het varen wordt het hele gezin vermaakt!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.