Dit is de beste Travel Counsellors Conferentie ooit

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Nederlandse & Belgische Travel Counsellors Conferentie plaats in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Het thema dit jaar was TCX (Travel Counsellors Experience). Volgens vele Travel Counsellors en partners uit de branche was het de “beste conferentie van de afgelopen jaren”.

Met 150 Travel Counsellors, 50 partners van Travel Counsellors, 25 hoofdkantoor collega’s en een beurs met meer dan 50 leveranciers was dit niet alleen de grootste conferentie ooit maar volgens velen ook de meest inspirerende. Het thema TCX haakte in op de Travel Counsellors die hun klanten de perfecte experience mee willen geven, de beste persoonlijke service. Maar ook de experiences van de Travel Counsellors met alle in-house systemen en tools en met de TC Community kwamen uitgebreid naar voren in de presentaties van de Directors en Managers uit Den Haag en Engeland.

 

 

Er kwamen ook een aantal inspirerende gastsprekers aan bod onder wie Leading Lady Mascha Mooy, oprichter van Bye Bye Burnout en Health Coach Adriano dos Santos. Beide spraken over een gezonde manier van ondernemen en doelen nastreven. Trashpacker Tijmen Sissing inspireerde de zaal om de puinhoop van plastic op te ruimen om de wereld waarin wij allemaal zo graag reizen prachtig en schoon te houden.

Managing Director Fred van Eijk werd ook nog verrast met een award van supplier partner Liberty International Tourism Group. Travel Counsellors ontving van hen de ‘Industry Innovator Award – In recognition of Travel Counsellors’ groundbreaking approach to the travel industry’. “Een ontzettende verrassing en eer” aldus Fred van Eijk.

Fred van Eijk

Na een volle conferentiedag op zaterdag en een geslaagde leveranciersbeurs met meer dan 50 suppliers uit binnen- en buitenland vond op zaterdagavond traditiegetrouw het galadiner en de jaarlijkse award uitreiking plaats. Sunny Cars won de award voor “Beste Leverancier 2018/2019” en Mirelle Groenendijk uit Ter Aar won de award voor “Hoogste Phenix Omzet”; Phenix is het eigen online boekingssysteem van Travel Counsellors.

 

 

Judith Nederveen uit Waalwijk won de award voor de “Beste Nieuwkomer 2018/2019” en het duo Rob van Lieshout & Bram Beurskens uit Venlo won de award voor “Best Business Development” nadat zij hun omzet het afgelopen jaar bijna zagen verdubbelen. Elize Breed uit Hoorn won de prestigieuze award voor “Hoogste Klanttevredenheid” en het Belgische duo Jeroen Adriaenssens & Tom Vleugels uit Mechelen won de nieuw geïntroduceerde Corporate award voor het grootste aandeel Business Travel. De avond werd feestelijk afgesloten met een swingend optreden van de coverband The Originals.

Op zondagochtend werd er gesport voor het goede doel. In samenwerking met Holland America Line kwamen de Travel Counsellors in actie voor de KWF Kankerbestrijding tijdens een sessie powerwalking, yoga of zwemmen. Er werd in totaal maar liefst €4400 opgehaald.

General Manager Milka van Dam kijkt terug op een topweekend: “Het was een weekend vol inspiratie, motivatie, informatie en vooral een enorm goede community vibe. Ik ben oprecht trots deze organisatie mede te mogen leiden en onze Travel Counsellors een experience als deze te kunnen meegeven.”

Michael Daudey, Inside Sales Representative Sunny Cars: “Wij hebben de afgelopen dagen als zeer positief ervaren. Het was een goed georganiseerde, gezellige en vooral geslaagde conferentie. En wij zijn natuurlijk heel blij met de kers op de taart die we zaterdagavond mochten ontvangen.”

Travel Counsellor Natalie van Polanen Petel – Ottens: “Ik heb van begin tot eind genoten. Ik vond het supermooi om de diverse collega’s te horen en zien spreken. Ik ben trots om TC te zijn en onderdeel te zijn van deze toporganisatie. Iedereen heeft een eigen doel voor dit jaar. De een wil zijn omzet verhogen, de ander wil voor Gold gaan, de volgende juist een goede balans van werk en privé vinden en er zijn voor je gezin. Maar dat we een prachtige en inspirerende groep mensen bij elkaar zijn, hebben we dit weekend wel bewezen.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.