Doe mee met de Bauke Mollema tocht 2019

Tijdens de 7e editie van de Bauke Mollema Tocht op zondag 25 augustus neemt Bauke Mollema je mee door zijn geliefde provincie Groningen. Dit jaar heeft hij vier geheel vernieuwde routes uitgezet.

Bauke Mollema: “Met inmiddels vele deelnemers uit alle hoeken van het land, hoop ik dat deze nieuwe routes een stimulans zijn voor de noodzakelijke nationale betrokkenheid bij de zorgen van de inwoners van dit gebied. Kortom: op de pedalen voor Groningen!” Inschrijven is mogelijk via de website.

 

 

bauke mollema tocht 2018

Vanaf de eerste editie van de Bauke Mollema Tocht in 2013 liepen de routes in het noordwesten van de provincie Groningen rondom het Lauwersmeergebied. Voor de nu al 7e editie is gekozen voor nieuwe routes door het noorden en oosten van de provincie, langs plaatsen als Slochteren, Harkstede, Steendam en Loppersum. Het hier al even prachtige en verstilde landschap is in de actualiteit ook bekend als gaswinnings- en bevingsgebied.

 

 

De 7e editie van de Bauke Mollema Tocht vindt plaats op zondag 25 augustus 2019 vanaf de Grote Markt in het gezellige centrum van Groningen. Er is keuze uit verschillende afstanden: 65, 85, 125 en 200 kilometer; een rondje Groningen voor degenen die van een uitdaging houden!

bauke mollema tocht 2018 onderweg hogeland

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.