Bekijk hier de nieuwe uniformen van het cabinepersoneel van Turkish Airlines

Turkish Airlines heeft haar nieuwe uniformen voor het cabinepersoneel gepresenteerd tijdens een modeshow op de International Tourism Fair (ITB) in Berlijn. De uniformen zijn ontworpen door Ettore Bilotta, een ontwerper van haute couture in Milaan, die nauw samenwerkte met cabinepersoneel in het ontwerpproces.

Het resultaat is een combinatie van stijl, functionaliteit en draagcomfort, geïnspireerd door veel klassieke elementen uit de Turkse cultuur. De nieuwe uniformen verenigen traditionele patronen van handgemaakt glas, keramiek en kalligrafie met moderne texturen en details.

 

 

De collectie combineert vormen en kleuren van de Bosporus met een nieuw “stroomdetail” dat als symbool staat voor de vloeiende energie die door Istanbul stroomt als een van de meest dynamische steden ter wereld en als koppeling tussen Oost en West. Naast kleding bevat de collectie hoeden, handschoenen, tassen en andere accessoires.

 

 

Mevrouw Seda Kalyoncu, de SVP Corporate Communications van Turkish Airlines over de uniformen: ‘’Het is belangrijk voor ons dat het personeel dat aan boord is zich niet alleen onderscheid van het uiterlijk van Turkish Airlines, maar ook dat zij ook comfortabel gekleed zijn, zodat zij in elk klimaat in optimale omstandigheden onze gasten kunnen verzorgen. Deze stap is gezet met ons nieuwe cabine uniform.’’

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


<p> 

Comments are closed.