NCL geeft reizigers in Europa meer keuze met Free At Sea

Norwegian Cruise Line, de innovator op het gebied van cruisevakanties, heeft vandaag de lancering van ‘Free at Sea’ in Europa aangekondigd. Vanaf 2 april biedt NCL een upgrade van €99,- voor een cruise van zeven nachten, waarbij de gasten de mogelijkheid krijgen om hun vakantie verder te personaliseren.

Met ‘Free at Sea’ kunnen gasten uit twee extra voordelen kiezen, waaronder merkdranken, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart. De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

 

 

‘’’Free at Sea’ geeft gasten de vrijheid om de vakantie te personaliseren’’, zegt Kevin Bubolz, Managing Director Continental Europe bij NCL.” Dit is de volgende stap in de ontwikkeling van ons streven om meer vrijheid, flexibiliteit en keuzevrijheid te bieden en tegelijkertijd een topproduct aan onze reizigers te leveren.”

 

 

‘Free at Sea’ kan worden geboekt via Book Norwegian, Amadeus Cruise en via de reserveringsafdeling van NCL 00800 0310 21 21. De nieuwe upgrade vervangt het vroegere Premium All Inclusive.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.