Norwegian Cruise Line kondigt vaarroutes zomer 2020 aan

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij Norwegian Cruise Line een cruise te boeken voor de zomer van 2020. In het aanbod zijn 11 van de 17 schepen opgenomen, waaronder de Norwegian Encore. Dit is het lang verwachte schip van NCL dat in 2019 zal gaan varen. Ook de reizen met Pride of America die in de zomer 2021 tot de lente van 2022 vertrekken zijn in het aanbod opgenomen.
Norwegian Getaway

Zomerschema voor 2020

Het zomerschema voor 2020 biedt drie schepen die naar Alaska cruisen, vier schepen die in Europa reizen en twee schepen, waaronder Norwegian Encore, die vanuit New York City en Boston naar Bermuda varen. Norwegian Encore vertrekt op 22 april 2020 vanuit ‘the city that never sleeps’.

 

 

“We zijn trots op de vaarroutes die we voor onze gasten hebben samengesteld. Zij kunnen zo de meest gewilde bestemmingen ter wereld ervaren”, aldus Kevin Bubolz, managing director Europa van Norwegian Cruise Line. “De zomer van 2020 belooft een extra mooie zomer te worden, omdat onze Breakaway-Plus-klasse overal ter wereld vaart. Van Norwegian Joy en Norwegian Bliss in Alaska tot Norwegian Encore in Bermuda en het debuut van Norwegian Escape in Europa, ons nieuwste schip in dat gebied.”

Alaska – Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Jewel

Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Jewel varen in de zomer van 2020 naar Alaska. De zusterschepen Norwegian Bliss en Norwegian Joy keren vanaf respectievelijk 9 mei en 10 mei terug naar deze staat met zevendaagse cruises vanuit Seattle, Washington. In Alaska zal Norwegian Joy Holkham Bay, Icy Strait Point, Ketchikan en Skagway bezoeken en in British Columbia bezoekt het schip Victoria. Norwegian Bliss vaart naar Juneau, Skagway en Ketchikan in Alaska en Victoria in Brits Colombia. Norwegian Jewel vaart op 11 mei terug naar Vancouver, British Columbia, en Seward, Alaska, om de zevendaagse cruises noordwaarts naar Glacier Bay en de Inside Passage te maken.

Europa – Norwegian Escape, Norwegian Dawn, Norwegian Getaway en Norwegian Epic

Norwegian Escape zal vanaf 29 mei voor het eerst in Europa varen met negendaagse cruises naar het Oostzeegebied vanuit Kopenhagen, Denemarken. Aanleghavens zijn Warnemünde, Duitsland; Tallinn, Estland; Helsinki, Finland; Stockholm, Zweden met overnachting in Sint-Petersburg, Rusland. Norwegian Escape zal een van de nieuwste en grootste Norwegian-schepen zijn met een thuishaven in Europa en biedt gasten flexibiliteit en keuze met meer dan 27 dineropties, 21 bars en lounges, entertainment in Broadway-stijl en meer.

 

 

Vanaf 15 mei zal Norwegian Dawn voor het eerst cruises aanbieden in Europa met zeven- tot elf daagse reizen naar de Griekse eilanden vanuit Venetië, Italië. Vanaf 8 mei zal Norwegian Getaway tien- en elf daagse cruises aanbieden naar Italië en de Griekse eilanden en Italie vanuit Rome (Civitavecchia), Italië. Daarnaast worden er nog een aantal andere steden aan de Middellandse Zee bezocht. Zowel Norwegian Dawn als Norwegian Getaway varen naar Kotor, Montenegro; Dubrovnik, Kroatië; Corfu, Santorini en Mikonos, Griekenland. Norwegian Epic’s Europese cruises in 2020 kunnen vanaf 16 oktober, 2018 geboekt worden.

Bermuda – Norwegian Encore en Norwegian Gem

Na het eerste seizoen in de Caraïben doorgebracht te hebben, zal Norwegian Encore vanuit New York City gaan varen in plaats van Miami, Florida. Het schip gaat met ingang van 22 april zevendaagse cruises maken naar Bermuda. Norwegian Gem zal vanaf 1 mei zevendaagse reizen aanbieden naar Bermuda vanuit Boston. In de zevendaagse vaarroutes van beide schepen is een overnachting in de haven inbegrepen, zodat gasten drie dagen in Bermuda kunnen doorbrengen.

Caraïben– Norwegian Breakaway

Vanaf 23 april keert de Norwegian Breakaway terug naar Miami met een selectie van drie- en vierdaagse cruises naar de Bahama’s, inclusief bezoek aan Nassau en het privé-eiland van Norwegian: Great Stirrup Cay. Met vijf- en zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïben, inclusief bezoek aan Roatan en de Bay Islands, Honduras; Cozumel en Costa Maya, Mexico; en de resort-eilandbestemming Harvest Caye in Zuid-Belize.

Bahama’s en Florida / Canada en New England – Norwegian Pearl

Vanaf 23 mei zal Norwegian Pearl voor het eerst vanuit New York City varen en bijzondere zeven-, tien- en elf daagse cruises maken naar Canada en New England. Aanleghavens tijdens deze cruises zijn Halifax, Nova Scotia; Saint John, New Brunswick; Bar Harbor; Portland, Maine; en Newport, Rhode Island. Daarnaast zal het schip zevendaagse reizen maken naar de Bahama’s en Florida en bezoekt dan Port Canaveral, Florida; Nassau en Norwegian’s privé-eilandparadijs, Great Stirrup Cay in de Bahama’s. Het eiland is dan klaargestoomd voor het nieuwe seizoen als onderdeel van Norwegian Edge®, gericht op het verhogen van de toch al hoge kwaliteitsstandaarden binnen de vloot en resort-bestemmingen.

Hawaii – Pride of America

Pride of America blijft over haar zevendaagse reisroute cruisen, die bijna 100 uur haventijd biedt op de mooiste eilanden van Hawaii, inclusief tussenstops in Hilo, Kona en overnachtingen in Kahului, Maui, Nãwiliwili en Kauai met een middagcruise langs de adembenemende Nãpali kust. Norwegian’s Pride of America zal vanaf 1 mei 2021 elke zaterdag vertrekken vanaf Honolulu tot april 2022.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.