Dit zijn de mooiste trouwlocaties van 2019

Ben je kort geleden ten huwelijk gevraagd en ga je binnenkort trouwen? Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Een van de belangrijkste dingen is natuurlijk de locatie. Blijf je in Nederland of wil je misschien toch liever trouwen in het buitenland? Laat je inspireren door de mooiste trouwlocaties van dit jaar.

Prik je trouwdag

Hoewel het kiezen van een trouwlocatie natuurlijk heel belangrijk is, is het misschien nog wel belangrijker om een eerst een datum te kiezen. Misschien wil je trouwen in een bepaald seizoen of is een bepaalde datum voor jullie erg belangrijk. Daarnaast is het ook niet geheel onbelangrijk om voldoende voorbereidingstijd te nemen, zodat je alles tot in de puntjes kan verzorgen.

Tip: natuurlijk wil je een aantal gasten die erg dichtbij je staan graag bij je bruiloft hebben. Ga eens na of er voor hun belangrijke data zijn. Zo voorkom je dat ze jullie trouwerij niet hoeven te missen.

 

 

Trouwen in Europa

Is het jullie droom om in het huwelijksbootje te stappen in het buitenland? Steeds meer Nederlanders hebben de wens om te trouwen buiten Nederland. In het veelzijdige Europa is er voor ieder wat wils. Trouw tussen de magische sneeuw in Zwitserland, op een romantische wit strand in Griekenland of als een koningskoppel in een kasteel in Schotland.

Jullie bruiloft in eigen land

Hoewel trouwen in het buitenland erg bijzonder kan zijn, moet je ook de prachtige locaties in ons eigen land niet vergeten. Door de vele oude kastelen, ruime landhuizen of beachclubs in ons eigen kikkerland wordt je bruiloft zeker net zo speciaal. Ben je opzoek naar iets unieks? In Nederland kun je je bruiloft zelfs geven op een zeilschip op het water.
lunchen-barbecueen-op-zeilschip-tijdens-hanzedagen-naupar

IJsland als trouwlocatie

Misschien staat het organiseren van je bruiloft buiten Europa hoog op je verlanglijstje. Heb je al eens aan IJsland gedacht? Als je wil trouwen op een bijzondere locatie is IJsland echt een aanrader. Er heerst een sfeer van rust en veel romantiek. En wist je dat je het er tussen mei en half augustus 24 uur per dag licht is?

 

 

Vergeet je bruidskleding niet

Na het kiezen van jullie perfecte trouwlocatie ben je natuurlijk nog lang niet klaar. Zo moet de gastenlijst samenstellen en jullie gasten uitnodigen voor de grote dag. Natuurlijk willen jullie er ook nog eens prachtig uitzien. Misschien heb je je droomjurk of trouwpak al gevonden. Ben je nog op zoek? De trouwpakken van Suitsatsea hebben voor ieder wat wils, worden voor je op maat gemaakt en staan bekend als de mooiste trouwpakken van Nederland. Zorg dat jullie er beide prachtig uitzien tijdens de onvergetelijke dag.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.