De Gogcycle gx maakt zijn Nederlandse debuut op de e-bike experience X

“2019 is een ongelooflijk spannend jaar omdat we voor het eerst een volledig Gocyle gamma kunnen aanbieden en er dus een Gocycle voor iedereen is! Er is geen elektrische fiets die dezelfde dynamiek en comfort biedt met zo’n en opvallend uiterlijk als de Gocycle.”

“De fast folding GX is een geweldige aanvulling op het Gocycle gamma. Het heeft nog steeds het kenmerkende Gocycle DNA. Lichtgewicht, stijlvol, geen compromissen en design in een handig pakket dat zorgvuldig is gemaakt met stedelijke forensen in het achterhoofd. Nu is een geweldige moment om uw auto thuis te laten en op een elektrische fiets te stappen!!”

De nieuwe Gocycle GX is voorzien van een intuïtief ontworpen vouw systeem dat zorgt voor snel vouwen en geeft extra gemak met transporteren door het rollen op de wielen als de fiets eenmaal opgevouwen is. Het is ook het eerste Gocycle model dat de nieuwe Gocycle all-weather banden als standaard aanbiedt deze nieuwe banden bieden alle dynamische mogelijkheden van de huidige performance band en bieden daarnaast ook verbeterde grip en rolweerstand.

Klanten kunnen de GX in drie fantastische kleuren bestellen: elektrisch blauw, mat zwart, of wit met een zwarte Cleandrive. De GX beschikt over eeb koppel sensor in de trapas, directe mechanische versnellingen en een geïntegreerde LED batterij meter in de Gocycle’s unieke overmaatse Stuur ontwerp. De batterij is volledig geïntegreerd in het frame van de GX voor extra gemak tijdens het reizen en kan snel worden verwijderd voor het opladen of onderhoud indien nodig.

 

 

Het nieuwste model in de Gocycle gamma is uit te rusten met Gocycle’s belangrijkste eigen ontworpen accessoires voor de forensen zoals spatborden, verlichting, en fietstas voor op het stuurkolom. De GX werkt met de bekende Gocycle Connect app, die voorziet in ontelbare persoonlijke rijmodussen evenals interessante gezondheidsstatistieken zoals verbrande calorieën, maximale en gemiddelde pedaalkracht. Het nieuwe, snel opvouwbare GX model van Gocycle zal zijn Nederlandse debuut maken op E-Bike Xperience, de grootste speciale elektrische fiets beurs in Nederland, tussen 1 en 3 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Gocycle GX, die begin februarie aan de wereld werd voorgesteld, kan worden gevouwen en opgeborgen in minder dan 10 seconden waardoor het de perfecte reisgenoot is. Het vouwen tot een compact pakket maakt eenvoudige opslag mogelijk, ook kan er met het pakket worden gerold end at maakt de Gocycle GX ontzettend veelzijdig.

 

Lees ook dit artikel: E-bikes zijn hot!

 

Het zal de eerste keer zijn dat Gocycle deelneemt aan de show en haar team van deskundigen zal aanwezig zijn om het vouwen van de GX te tonen en testritten op de G3 en GS aan te bieden.

  • Het nieuwe, snel vouwbare GX-model van Gocycle zal voor het eerst in Nederland worden getoond op de E-Bike Xperience, Utrecht, tussen 1 en 3 maart
  • Bezoek Hall 2 stand 052 om de nieuwe GX te bewonderen naast de rest van het baanbrekende Gocycle Electric Bike gamma.
    De Gocycle GX kan worden gevouwen en opgeborgen in minder dan 10 seconden en is beschikbaar voor pre-order en wordt voorafgaand aan de lente gelanceerd.
  • De allrounder Gocycle GS en het vlaggeschip G3 zullen beschikbaar zijn voor testritten op de show.

Richard Thorpe is de Gocycle ontwerper

“2019 is een ongelooflijk spannend jaar omdat we voor het eerst een volledig Gocyle gamma kunnen aanbieden en er dus een Gocycle voor iedereen is! Er is geen elektrische fiets die dezelfde dynamiek en, comfort bied met zo’n en opvallend uiterlijk als de Gocycle.”

“De fast folding GX is een geweldige aanvulling op het Gocycle gamma. Het heeft nog steeds het kenmerkende Gocycle DNA. Lichtgewicht, stijlvol, geen compromissen en design in een handig pakket dat zorgvuldig is gemaakt met stedelijke forensen in het achterhoofd. Nu is een geweldige moment om uw auto thuis te laten en op een elektrische fiets te stappen!”

De nieuwe Gocycle GX is voorzien van een intuïtief ontworpen vouw systeem dat zorgt voor snel vouwen en geeft extra gemak met transporteren door het rollen op de wielen als de fiets eenmaal opgevouwen is. Het is ook het eerste Gocycle model dat de nieuwe Gocycle all-weather banden als standaard aanbiedt deze nieuwe banden bieden alle dynamische mogelijkheden van de huidige performance band en bieden daarnaast ook verbeterde grip en rolweerstand.

Klanten kunnen de GX in drie fantastische kleuren bestellen: elektrisch blauw, mat zwart, of wit met een zwarte Cleandrive. De GX beschikt over eeb koppel sensor in de trapas, directe mechanische versnellingen en een geïntegreerde LED batterij meter in de Gocycle’s unieke overmaatse Stuur ontwerp. De batterij is volledig geïntegreerd in het frame van de GX voor extra gemak tijdens het reizen en kan snel worden verwijderd voor het opladen of onderhoud indien nodig.

 

 

Het nieuwste model in de Gocycle gamma is uit te rusten met Gocycle’s belangrijkste eigen ontworpen accessoires voor de forensen zoals spatborden, verlichting, en fietstas voor op het stuurkolom. De GX werkt met de bekende Gocycle Connect app, die voorziet in ontelbare persoonlijke rijmodussen evenals interessante gezondheidsstatistieken zoals verbrande calorieën, maximale en gemiddelde pedaalkracht.

 

Win een reis naar Hessen, land van Belevenissen

Fietsrondje.nl verloot in samenwerking met Hessen Tourismus, een schitterende reis naar Hessen, land van belevenissen. Fiets zelf het fietsrondje van de maand maart Fietsen in natuurpark Hoher Vogelsberg. Geniet van romantische rivierlandschappen en het bos in Vogelsberg. Je slaapt 4 nachten in prachtige lokale hotels, met ontbijt, middenin prachtig Hessen. Je bezoekt het Vulkaneum en zult ontspannen in de VulkanTherme. Doe nu alvast mee door een paar vragen te beantwoorden of kom langs op de Fietsrondje.nl stand 3.D64 op de Fiets & Wandelbeurs.

Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 4 x kans op 2 toegangskaarten voor het Drents Museum te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de gewonnen kaarten direct mee.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 1, 2 en 3 maart 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook de hele vrijdag fietsplezier beleven op de beurs. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 4,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Klik voor kaartjes met korting

Comments are closed.