PinksterBrocante op Paleis Het Loo

Het Stallenplein van Paleis Het Loo is op zaterdag 8 juni en tijdens de aansluitende pinksterdagen, na een succesvolle eerste editie, weer het podium voor de Pinksterbrocante. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, zijn er meer dan 40 brocanteurs uit Nederland en België aanwezig.

De kramen zijn ingericht met uiteenlopende Franse, Belgische en Engelse brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Livemuziek en een hapje en drankje op het terras van grand café Prins Hendrik Garage maken de fair compleet.

 

 

In de koetshuizen op het Stallenplein zijn koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken en kinderen kunnen zich vermaken in het Speelpaleis en Kinderatelier. De Museumshop van Paleis Het Loo is ook geopend.

 

 

Meer informatie

Paleis Het Loo € 8,50 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,- p.p., t/m 3 jaar gratis. Een entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, het Stallenplein, het paleisdak, de tuinen en de Oranje-wandeling door het paleispark. Het paleis is gesloten.

Openingstijden Pinksterbrocante

Zaterdag 8 juni : 10:00 – 17:00 uur
Zondag 9 juni : 10:00 – 17:00 uur
Maandag 10 juni : 10:00 – 17:00 uur

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.